7-8 haftalık erkek tekir acil yuva/sokakta yaşayamaz

Sen de yardım et:   Paylaş   Tweet'le
7-8 haftalık erkek tekir acil yuva/sokakta yaşayamaz fotoğraf

Sitemizde doğan ve annesinin reddettiği bu tatlı minik 2 kardeşiyle birlikte eve aldığımızda 4 haftalık olmasına rağmen sadece 150 gramdı. Hayatta kalacağına dair umudumuz pek olmasa da oldukça savaşçı çıktı hayata tutundu vee hatta şimdi kardeşine yetişti bile denebilir. Çok uysal ve sağlıklı. Kucak kedisi. Kuru ve yaş mama yemeye başladı. Kum kabını kullanmayı da öğrendi.

Evimizde biri yaşlı ve kanser hastası toplam 3 kedimiz olduğundan ne yazık ki bizim sahiplenmemiz imkansız. Bir odada kapalı duruyorlar kardeşiyle birlikte neredeyse 1 aydır. Tekrar bahçeye bırakırsak buradaki kedilere hep olduğu gibi ya araba altında kalacaklar ya da köpekler parçalayacak. Annesinden bir şey öğrenemediği ve eve alıştığı için de tekrar dışarıya bırakmak onu ölüme terk etmek demek.

Ona sevgiyle bakacak, ömürlük yuva olacak bir ailesi olsun istiyoruz. Lütfen sadece yavru diye geçici süreliğine eve almayı düşünüyorsanız iletişime geçmeyin.

Kardeşiyle birlikte yuva arıyor şu an iki kardeşi sahiplenmek isterseniz diğer ilana bakabilirsiniz 🐾

YORUMLAR


Henüz hiç yorum yazılmamış.
k1332852

Nursel Tuncer (k1332852)

0(505) 293 54 48

İlan Sahibine Mesaj Gönder

ÜCRET İSTENİRSE GÜVENMEYİN!

Kargo/taşıma ücreti dahil herhangi bir sebeple ücret isteyen kişilere güvenmeyin ve lütfen buraya tıklayarak bize bildirin.


Tarih
18.09.2025
Şehir
Yaş
Yavru (0-6 Aylık)
Boyut
Küçük Boy
Cinsiyet
Erkek
Kimden
Geçici Evinden

BENZER İLANLAR