Son şansım olur musunuz?

Sen de yardım et:   Paylaş   Tweet'le
Son şansım olur musunuz? fotoğraf

Ümraniye/İSTANBUL'dayız. Kedimiz 4 aylık yavru, erkek ve beyaz-gri tekirdir. Mahallemizde hayvanlara iyi davranılmadığı için doğduğu andan itibaren annesi ve kardeşleriyle birlikte sütten kesilene kadar geçici olarak evimize almıştık, sahip bulamaz ise sokağa gitmek durumunda kalacaktır. Sokağı bilmediği için maalesef son ümidimiz ona burada kalıcı bir yuva bulabilmektir.

Kedimiz aşırı uysal, her şekli olan sıvı formda bir kedidir. :) Tuvalet eğitimi vardır, bir kez bile bu konuda sorun yaşamadık. Ev ortamında büyüdüğü için saldırgan veya ürkek davranışları yoktur. Meraklı, oyuncu ve sevgi doludur. Sizi yaralamak için ısırmaz, tırmalamaz, agresif hareketler göstermez. Dokunmanız, hatta bakmanızla birlikte mırlamaya başlar. Herhangi bir sağlık sorunu, engeli yoktur. Düzenli veteriner kontrolü yapılmaktadır. (Son kontrolü: 13.09.2025)

Uzun süredir kedilere geçici yuva oluyorum ve bu kedi gördüğüm en tatlı, en sahiplenilebilir kedilerden biri.

Sahiplendirmeden önce içinizin rahat olması için tekrar iç-dış parazit için destek olabilirim.

Sahiplenmeyi düşünen/sahiplenmek isteyen kişilere mümkün mertebe sorularıyla ilgili memnuniyetle yardımcı olurum.

Sokak yaşamayı bilmiyor, son şansı siz olabilir misiniz?

YORUMLAR


Henüz hiç yorum yazılmamış.
elcin9

Elçin Akbal (elcin9)

0(555) 193 26 96

İlan Sahibine Mesaj Gönder

ÜCRET İSTENİRSE GÜVENMEYİN!

Kargo/taşıma ücreti dahil herhangi bir sebeple ücret isteyen kişilere güvenmeyin ve lütfen buraya tıklayarak bize bildirin.


Tarih
04.10.2025
Yaş
Yavru (0-6 Aylık)
Boyut
Küçük Boy
Cinsiyet
Erkek
Kimden
Geçici Evinden

BENZER İLANLAR