düzenledim: ⸻ 🐾 ANNE-OĞUL KEDİLER SAHİPLENDİRİLİYOR 🐾

Sen de yardım et:   Paylaş   Tweet'le
düzenledim:  ⸻  🐾 ANNE-OĞUL KEDİLER SAHİPLENDİRİLİYOR 🐾 fotoğraf

Evsiz kaldılar… Şu an geçici bir yerde kalıyorlar ama artık kalıcı, sevgi dolu bir yuvaya ihtiyaçları var. Anne ve oğul — ikisi de kısır, sağlıklı, uzun tüylü ve birbirlerine çok bağlı. Ayrılmamaları önemli, birlikte sahiplendirilecekler.

Anne kedi yaklaşık 8 yaşında, oğul 7 yaşında. İkisi de ev ortamına alışık, sakin, sevecen ve insan canlısı. Dışarı gezmeyi seviyorlar ama asla uzaklaşmadan geri gelirler. Karakterleri uyumlu, sessiz, huzurlu bir ikili.

Tüm eşyalarıyla birlikte verilecekler: mama kapları, kum kapları ve birkaç eşyaları hazır. Yani sadece sevginizi getirmeniz yeterli.

Gerçekten sahiplenmek isteyen, onlara ömürlük yuva olacak birini arıyoruz. Şehirdışına da taşıyabiliriz. Konum Bodrum Gümüşlük

YORUMLAR


Henüz hiç yorum yazılmamış.
k1376419

Gamze Üstün (k1376419)

0(545) 197 26 97

İlan Sahibine Mesaj Gönder

ÜCRET İSTENİRSE GÜVENMEYİN!

Kargo/taşıma ücreti dahil herhangi bir sebeple ücret isteyen kişilere güvenmeyin ve lütfen buraya tıklayarak bize bildirin.


Tarih
15.10.2025
Adı
Mayhem ve oğluş
Şehir
Irk
Yaş
Yetişkin (2 - 7 Yaş)
Boyut
Büyük Boy
Cinsiyet
Dişi
Kimden
Geçici Evinden

BENZER İLANLAR