SESİNİ KİMSE DUYMUYOR

Sen de yardım et:   Paylaş   Tweet'le
SESİNİ KİMSE DUYMUYOR fotoğraf

Merhaba. Bu kızı otobanda yüksek bir duvarın üstünde mahsur kalmış şekilde bulduk. Kurtarılması günler sürdü. Korumaya alındı. Geçici bir yerde hayatının değişmesini bekliyor.

Bulunduğu yer çok tehlikeli, geri oraya dönemez. Ömür boyu geçici bir yerde de kalamaz. Ama kimse onu görmüyor. Bir sürü ilan açıldı ama bir kişi bile sormadı.

Yetişkin, kısır, dişi, 3 yaşlarında, sevgi dolu bir çocuk. Tırnak bilmez, ısırma bilmez, uysal. Onu sevecek bir ailesi olması için ne yapması gerekiyor bilmiyorum. Her şey şekil ve yaştan ibaret gibi davranıyor insanlar. Oysa bu çocukların hepsi ayrı birer karakter. Şekille şemalle hiçbir şeyi garanti altına almıyorsunuz.

Gerçekten kalbiyle gören, bu çocukların dostluğunu, karşılıksız sevgisini bilen, evine bir can, kendine bir yoldaş arayan bilinçli insanlar arıyoruz. Lütfen onu görün, sesini duyun, hikayesine kayıtsız kalmayın.

Gidecek yeri yok! Ve sizi bekliyor

YORUMLAR


Henüz hiç yorum yazılmamış.
mmbytk

Melike Pehlivan (mmbytk)

0(533) 055 47 34

İlan Sahibine Mesaj Gönder

ÜCRET İSTENİRSE GÜVENMEYİN!

Kargo/taşıma ücreti dahil herhangi bir sebeple ücret isteyen kişilere güvenmeyin ve lütfen buraya tıklayarak bize bildirin.


Tarih
01.11.2025
Yaş
Yetişkin (2 - 7 Yaş)
Boyut
Büyük Boy
Cinsiyet
Dişi
Kimden
Geçici Evinden

BENZER İLANLAR