Tandi ile Bonita

Sen de yardım et:   Paylaş   Tweet'le
Tandi ile Bonita fotoğraf

Tandi (4 aylık, 06.01.2026 doğumlu, çipli, pasaportlu, dişi) ve Bonita (1 yaşında, 19.02.2025 doğumlu, kısır, dişi) için sevgi dolu bir yuva arıyorum. Çok oyuncular, cana yakinlar ve sevgi dolular❤️ Birlikte sahiplendirilmeleri önceliğimdir, ancak evinizde başka bir kediniz varsa ayrı ayrı da sahiplendirebilirim.

Çok ciddi alerjim olduğu ve ailem kedi istemediği için, onları ömür boyu sahiplenecek güvenilir birine vermek istiyorum. Lütfen sadece ciddi düşünenler yazsın. Geçici hevesle sahiplenip geri vermeyi düşünenler iletişime geçmesin.

İlgilenenler WhatsApp üzerinden mesaj atabilir . İsteyenlere ek fotoğraf ve video gönderebilirim. Kedileri sahiplenmek isteyen kişinin evine getirebilirim.

İstanbul/Başakşehir Iletisim 0552 750 88 30

YORUMLAR


Henüz hiç yorum yazılmamış.
k1255872

zeynep dinçer (k1255872)

0(552) 750 88 30

İlan Sahibine Mesaj Gönder

ÜCRET İSTENİRSE GÜVENMEYİN!

Kargo/taşıma ücreti dahil herhangi bir sebeple ücret isteyen kişilere güvenmeyin ve lütfen buraya tıklayarak bize bildirin.


Tarih
02.05.2026
Adı
Tandi ile Bonita
Yaş
Yavru (0-6 Aylık)
Boyut
Küçük Boy
Cinsiyet
Dişi
Kimden
Geçici Evinden

BENZER İLANLAR