






















































































































































ANKARA/ÇANKAYA
TAŞIMA ÇANTASINDAN ÇIKMAYA KORKTUĞU İÇİN SOKAĞA DÖNEMİYOR. NOLUR YUVA 😔
COCO
Korkudan çıktığı ağaçtan düştü, sokaklarda üşüttüğü için klinikte antibiyotik tedavisi gördü. Şimdi çok sağlıklı, tombiş tombiş ve etrafına neşe saçan bir yavru. Hayatımda sevilmeyi bu kadar çok seven bir kedi daha görmedim. Güvende olduğu için o kadar mutlu ki ama siyah diye onu kimse istemiyor 😔
Geçici yuvasında sınırsız kedi olduğu için sokağa bırakacaktık ancak taşıma çantasından çıkmaya korktuğu için o da olmadı. Çok gariban ve saftirik biri. Yanlışlıkla dokunsanız bile gurulduyor, hemen yatıp göbeğini açıyor. Asla ısırma, tırmalama huyu yok, tek derdi kendini sevdirmek. Gerçekten tanıştığım en tatlı kedilerden biri. Tüm kedileri çok seviyor, çok kolay ikinci kedi olabilir.
Yavru kedi bakımının zorluklarının bilincinde, cam ve balkonlarda güvenlik, zamanı geldiğinde kısırlaştırma ve çip taktırma şartıyla; 25 yaş üzeri, düzeni oturmuş ve küçük çocuğu olmayan, maddi ve manevi ihtiyaçlarını karşılayabilecek bir ömürlük yuva arıyoruz.
Kargo/taşıma ücreti dahil herhangi bir sebeple ücret isteyen kişilere güvenmeyin ve lütfen buraya tıklayarak bize bildirin.
Onaylı Yem Deposu Sertifikası
Şikayet göndermek için bir sebep seçmelisiniz.
gönderiliyor...
Teşekkürler!
Şikayetiniz başarıyla gönderildi, en kısa zamanda inceleyeceğiz.

