Merak Ettim ?

Miril
Miril

5203 Puan

Kedim doğum yaptı ama babasına hiç benzeyen yok annesine de çok benziyor denilemez gerçi ama bu bebekler kimin ?? :)))

27 CEVAP

Sirinkedisever
Sirinkedisever

13018

Belki dayısına halasına falan çekmiştir yavrular :D

KedimVar
KedimVar

119251

Bazıları anneannesine dedesine falan benzeyebilir benim kuzenimin kedileri öyle doğmuştu :D ama benim yavrularım ya annesine ya babasına çekmişti. Belki de kediniz dışarı falan çıkıyorsa başka bir kediyle çiftleşmiştir.

KedimVar
KedimVar

119251

Bence en tatlı zamanları 20 günlükken oluyor. Yürümeye çalışırken devriliyorlar falan. Çok tatlış oluyorlar ama bizimkiler artık büyüdü tabi. :((

KedimVar
KedimVar

119251

Bizimkinin de 7 yavrusu oldu ve bir tanesi diğerlerinin 3 te 1 i kadardı. Siz sürekli onun emmesini sağlayın diğerlerinden koruyun. Kedi sütü tozuyla besleyin artı olarak. Bizde 7 yavruş olup 6 meme olunca en küçük olan hep dışarıda kalıyordu. Ama yavrular teker teker gitmeye başlayınca o daha çok emebildi ve hepsinden Kocaman oldu. Hatta 1,5 aylık olana kadar çok çirkin ve tüysüzdü. Harry Potter daki Dobby ye benzediği için ismini Dobby koymuştuk. Şu an çok yakışıklı ve Kocaman ama adı hala Dobby. Ayrıca onun doğumu da çok zor olmuştu. Doğduğunda hiç hareket etmiyordu ve anne onun göbek bağını ekşimedi zarını yırtmadı. Ben zarını yırttım göbek bağını kestim yavruşun. Sonra kulak çubuğuyla nefes alsın diye ağzındaki ve burnundaki sıvıları aldım ondan sonra nefes aldı. O kadar sakin tatlıydı ki çok özledim oğlumu :)) Sizin o yavruya biraz özel bakım göstermeniz gerekecek :)) ama merak etmeyin o da Kocaman olacaktır.

Cotontzu_Siri
Cotontzu_Siri

127155

Hepsinin fotoğrafını koyabilir misiniz :)

KedimVar
KedimVar

119251

Kaç yavruş oldu?

Miril
Miril

5203

Yok hiç dışarı çıkmadı öyle bir ihtimal yok yani ama olabilir evet dedesine falan :))

Miril
Miril

5203

Daha sonra koyarım fotolarını inşallah isimleri belli olsun ve birazcık zaman geçsin 40 günlük olsunlar kıyamıyorum bebişlere :))

Miril
Miril

5203

4 tane oldu ama içlerinden biri diğerlerine göre küçük neden acaba ? :/

Miril
Miril

5203

Bizim daha 2. Günümüz çok küçükler çok tatlılar ya bakalım sağlıkla büyüsünler inşaallah :) Sizin kaç tane ?

KedimVar
KedimVar

119251

Üstelik 7 yavrunun 6 sı babaya (beyaz) 1 i Peri ye (gri) çekmişti :D tek grinin kulakları da dik oldu. Yani hiçbiri Peri nin küçüklüğüne benzemedi. Oysaki çok istemiştim biri de Peri nin bebekliği gibi olsun :((

SelinTuksal
SelinTuksal

118368

Ben de kedimin 1,5 yaşını doldurmasını istiyorum damat aramak ve bulmak istiyorum hamilelik döneminde üstüne titremek istiyorum sonra doğumunda ona yardım etmek ve küçük küçük ponçikcanlatın büyümesini seyretmek istiyorum ailem vermeye çalışsın ama verecek birini bulamasın istiyorum yavrular bana kalsın paytakpaytak yürüsünler istiyorum. BEN ANANNE OLMAK İSTİTORUM.


Ama çok içimde kalmıştı bunu yazmasam olmazdı :)))

Allah canınızı almasın dedesi halası falan jdjehhthw :D

KedimVar
KedimVar

119251

Bizim 4 yavru aşırı hareketli doğmuştu doğar doğmaz daha anne yalamaya başlamadan tepiniyorlardı sadece son 3 ü özellikle Dobby çok hareketsizdi işte. Bizim baba farklı bir evde. Yani bizim kedimiz değil ama zarar verir mi diye soruyorsanız. Vere de bilir vermeye de bilir. Daha önce yavruları olmuş bir kadın bana baba hiç zarar vermedi dedi. Ama bazı internet sitelerinde verebilir yazıyor. Siz en iyisi gözlemleyin ona göre davranın. :)) umarım hepsi sağlıkla büyür.

BlueIce
BlueIce

546

Ve bebekler mırıl.ve mışıl dan mi :)

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1360 Görüntüleme
  • 27 Cevap
  • 3 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80810 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR