Yavrularınıza Alıp En Çok Memnun Kaldığınız Şeyler

MunevverOzturk
MunevverOzturk

115145 Puan

Bazen çılgınlar gibi alisveris yapasim geliyor miniklerime ama malum her şey çok pahali oyuncak alsak oynamiyorlar yatak alsak yatmıyorlar 😅 ama alasınızda geliyor biliyorum.Neler alıp nelerden memnun kaldiniz ya da memnun kalmadiniz merak ettim

22 CEVAP

Elifkoc
Elifkoc

2957

Sokak kedileri için ipli kedi oltası yapmıştım bayıldılar sende yapabilirsin veya satın alabilirsin

Ahmetemind
Ahmetemind

13756

Diğer cevaplara katılıyorum. Oyuncak ve yatak işi biraz şansa bağlı. Bazı kediler ne alırsanız alın sevip oynuyor ama benim kedim öyle değil mesela. Birçok kez oyuncak aldım internetten, hiçbiriyle bir iki saatten fazla oynamadı. Ben de elektrikli hale filan çevirdim birkaç kez oynasın diye. Böyle bir şey çıktı ortaya, ilgisini de çekti ama yine bıraktı bir süre sonra oynamayı. Kedi nanesi filan da işe yaramıyor benimkinde. Favori bi kaç peluş oyuncağı var sadece. Atıyorum, yakalayıp geri getiriyor.


Yatak almadım daha önceden internetten hiç. Sadece şu cama asılan yatağımsı şeylerden aldım. Baya sevdi ama malzeme kalitesini beğenmediğim için düşme ihtimaline karşılık söktüm. Belki daha kalitelisini alırım ileride

Lils
Lils

125528

3 katlı toplu oyuncak: benim kedim pek ilgilenmedi. Aldığımızdan beri arada gidip birkaç pati atıyor.


Hacıyatmaz Fare: kedim pek oyuncu değil oyun zamanı gelince ilgileniyor bununla.

Phoenix3
Phoenix3

18333

Evet ya benim de her gördüğümü alasım geliyor :D Ödül maması, kedi kıyafeti ya da oyuncak alabilirsiniz. Her oyuncağı oynamıyorlar ama peluş ve tüylü topları çok çok seviyorlar. En azından benimki öyle bir deneyebilirsiniz bu sitede var o tip toplar ben de burdan aldım 2 tane

Bütçeniz uygunsa tırmalama tahtası olan üç katlı kedi evlerine bayılıyor benimki, verdiğim paraya asla pişman olmadım. En üst katına çıkıp ben uyurken yatağıma zıplarken çok eğleniyor özellikle :)


Petshoplardaki ucuz topların da hastası, özellikle tüylü olanların. Ne zaman versem saatlerce peşinden koşuyor hiç sıkılmıyor.


Kışın kaloriferin önünde uyuması için de tırmalama tahtası olan bir kedi durağı almıştım, onun üzerinde uyumayı çok seviyor yine pişman olmadığım bir ürün.


Bir de bu ay miyav kutusu aboneliği aldım ilk kutudan sonra üyeliğimi iptal ettim, kedi tüneli uygun fiyata geliyor. İçinden çıkan oltaya da bayıldı, ne zaman sesini duysa nerde olursa olsun depar atarak geliyor, kedi tünelinin içinden zor çıkarıyoruz :)


Adı Simba olduğu için de küçük peluş bir Simba almıştım, asssllaaa sevdiremedim. Ne zaman görse saldırıyor oyuncağa, zorlarsam biraz oynuyor ama bana bakıp kaşlarını çatıyor oynarken :) pişman olduğum sadece peluş oldu.

Badem22
Badem22

4546

Bence de top almaya pek gerek yok. Hem pek oynamıyor hem de evde yaptığım oyuncakları daha çok seviyor gibi, basitinden bir kağıdı yuvarlayıp versem çok sever.

Oqrenerde06
Oqrenerde06

120559

Katlı tırmalama matlı ev almıştım bayıldılar. 3 lü yüksek mama kabı aldım ahşap vernikli çok sevdiler... Kedi çadırı aldım yurt dışından severek yatıyorlar , Örgü Dinlenme yatağı yaptırdım onu da çok sevdiler. Catnipli farelere bayılıyorlar ondan da memnun kaldık ve bizimkiler ip hastası iple oynamayı da seviyorlar tüylü toplar var onları da çok severek kullanıyorlar biz bu tarz ürünlerden memnun kaldık... 🐾🐾

Palyaco
Palyaco

218519

3 katlı kedi evi otomatik şu pinari

BusraLuti
BusraLuti

3386

Dancing fish almıştım ama a l i ex p res ten şu zamana kadar aldığım en iyi oyuncak oldu sanırım bayılıyor :) matatabi çubuklarını da çok seviyorlar. Yatak olarak da cama asılan yatak aldım onu da çok sevdiler. Yatağı tre nd yol dan almıştım 30 tl ye kalitesiz gibi gözüküyor ama çok sağlam çıktı aylardır kullanıyorum bir problem çıkmadı.

Şimdiye kadar hiçbir oyuncak almadım aşşırı pahalılar diye. Kendim yaptım birkaç kez. Yerde yuvarlanan her şeye koşuyorlar zaten top falan almayın. Favori oyuncağımız fasulye ya da leblebi taneleri. Yerde zıplata zıplata atıyorum yakalamak için uçuyor (ondan çok ben eğleniyorum, hehe) ya da saklambaç oynuyoruz, birbirimizi kovalıyoruz, kapının altından ipi yılan gibi hareket ettiriyorum türlü türlü şekile giriyor yakalamak için. Hele de enerjik bir kediniz varsa her türlü oyun oynarsınız yani.

aeri-l
aeri-l

112416

Kedi tüneliyle çok oynuyorlar bir de kalorifere asılan yatak var oradan dışarıyı izlemeyi seviyorlar :)

dilanbulent
dilanbulent

17235

Benimkisi hiçbir oyuncakla oynamadığı için oyuncak konusunda bir şey diyemeyeceğim. Ama benim en memnun kaldığım ürün ''furminator'' kesinlikle. Etrafa dökülen tüyler konusunda çok işe yarıyor.

irmtnc3
irmtnc3

13980

3 katlı tırmanma evine bayılıyor


Ve ve ve en sevdiği miyav kutusundan çıkan tünel ve patates bayılıyor her gün bıkmadan sıkılmadan oynadığı tek oyuncak

irmtnc3
irmtnc3

13980

3 katlı tırmanma evine bayılıyor


Ve ve ve en sevdiği miyav kutusundan çıkan tünel ve patates bayılıyor her gün bıkmadan sıkılmadan oynadığı tek oyuncak

_SeNa
_SeNa

113983

Şu ana kadar oyuncak almadim zaten her şeyle oynuyor. Poşetten top favorisi,günlerce oynayabilir.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 675 Görüntüleme
  • 22 Cevap
  • 6 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80630 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR