Yarın veterinere götüreceğiz. İnternette çok çeşitli durumlar söylenmiş. İlk kez bu renk bir kusmuk ile karşılaşıyorum.
https://sosyal.petlebi.com/soru-cevap/100775-anal-kase-tedavisi-sonrasi-enfeksiyon-ne-kadar-suruyor
Buradaki konunun devamı olarak gördüğü tedavi için oraya bakabilirsiniz.
https://www.reddit.com/r/AskVet/comments/hjtxz6/cat_throwing_up_brown_vomit/
https://imgur.com/a/DLuTLTD
Buradaki fotoğraf kusmuğa çok benziyor.
Sabaha doğru kahverengi tamamen kan rengine döndü, yani kan kustu. Eğer kusmuk bu renkte ise ciddiye alın, acillik bir olaymış. Burada 7/24 veteriner yok. Sabah altıda aradık ama ulaşamadık. 9'u beklemek zorunda kaldık. Bu bekleme süresi bir zarar verdi mi bilmiyorum ama sonuç olarak durum ciddi.
Sorunun antibiyotik iğnesinden olma ihtimalini veteriner kabul etti. Kedinin yaşı ve altta yatan hastalığı ile de ilgili olabilir dedi ama böyle bir ihtimal var sanırım. Aman dikkat edin.
Cok çok geçmiş , anal kese sorunu ile karşılaşmadığımiz için bilgim yok ama umarım bir an önce iyileşir güzel çocuk , nasıl şu an bizi de ara ara bilgilendirirseniz güzel olur :)
Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.
Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:
Yeni Soru Sor