Kedim İçin Yaş Mama Alternatifleri

KMBerk
KMBerk

852 Puan

Merhabalar, benim 7 yaşında tekir bir kedim var. Uzun süredir düzenlik olarak proplan gourmet yaş mamasından azar azar veriyorum fakat bu mamanın fiyatları çok oynuyor ve bazen gerekli olduğunda almak biraz güç oluyor. Bu arada genel de 24'lü veya 30'lu alıp saklıyorum. O yüzden elimin altında durması için uygun fiyatlı yaş mama bakıyordum, BestPet ve Naturon mamalarını gördüm. Bu mamalar hakkında ne düşünüyorsunuz?

27 CEVAP

Lils
Lils

125527

Bu arada gourmet çöp bir mama . Seker içeriyor ve et oranı %4 kalanına ne koymuşlar bilmiyoruz. Felicia sadece et ve et suyu içeren güzel bir tercih. Bestpet içinde şeker yok ama et oranı yine %4 kalanı ne meçhul. O yüzden gourmet kesinlikle vermeyin. Bestpet ise vermeseniz daha iyi içerik olarak şüpheli çünkü

KMBerk
KMBerk

852

Arkadaşlar bugün ilk deneme olarak GimCat Tavuklu ve Çimenli Kedi Konservesini verdim, önceki mama kadar hevesli yemedi ama şuan yiyor fakat şu dikkatimi çekti konserve sert geldi gözüme diğeri gibi değil. Bu konserve böyle mi? Mama kabına koyarken genelde çatal ile biraz ezip koyuyorum bunu koyarken eski mamaya göre zorlandım, kedim de kaptan değil de kenara azar azar alıp yiyor.

Gimlihanim
Gimlihanim

123305

Felicia konserve, Gimcat, vets plus bu mamalar da oldukça güzel. Gourmet ile hemen hemen aynı fiyat. Hatta bazen indirime girip daha ucuza bile alabiliyorsunuz. Gourmet yerine kesinlikle bunları denemelisiniz. Gourmet pek iyi bir mama değil.

KMBerk
KMBerk

852

Teşekkürler, deneme amaçlı 2 adet Vet's Plus, 2 adet Gimcat ve 1 adet Naturon konserve kedi maması sipariş etmiştim, onları teker teker verip deneyeceğim hangisini daha hevesli yiyor ona göre bir seçim yapacağım.

Palyaco
Palyaco

218519

Vest plus daha iyi onlardan alsanız söylediniz ürünlerden daha iyi

Lokumcukk
Lokumcukk

17326

Refleks plus yavru kuzu etli yaş mama var kedim önceden çok severdi

duman_cat_world
duman_cat_world

131269

Gourmet ve Bestpet çok kalitesiz Gimcat, vets plus, nutri feline, felicia konserveleri tercih edebilirsiniz. Uygun fiyatlılar.

diablerose
diablerose

119757

gimcat evet pek dökümlu bi mama degil, kalıp gibi

thesimba
thesimba

622

onlar hakkında bi bilgim yok ama felicia konserve olanlardan çok memnunum içeriğine bakarsınız temiz bir içeriğe sahip

Lils
Lils

125527

Gimcat, vets plus, naturon içerik olarak iyi ve uygun fiyatlı

KMBerk
KMBerk

852

Şuan aklıma yatan markalar Gimcat, Vets plus ve Naturon. Bunlardan 1-2 çeşit alıp kedimin sevip sevmeyeceğine bakmayı düşünüyorum.


Bir soru daha sormak istiyorum ben hep 85-100 gr olan konserveleri kullandım fakat bu Naturon konserveleri 400gr, kedime ne şekilde vermem uygun olur?

Palyaco
Palyaco

218519

100 gr şekilde 4 bilebilirsin geri kalanı dolapta saklayın ben hep 70 yada 100 gr aliyorum tek seferde bitsin diye ağzı açıldıktan sonra bakteri üretiyor

Renklipati
Renklipati

140143

Naturon deneyin derim özellikle püre olan ezme,benim kedim yaş mama yemez sevmez fakat dediğim mamanın konservesi ni severek yedi

simbakedi
simbakedi

136159

evet gimcat yaş mamalar daha kalıp gibi oluyor endiselenmeyin. ben de azcık parcalıyorum verirken

KMBerk
KMBerk

852

@Palyaco bugün mamalara bakarken fark etmiştim dediğiniz mamayı, aklımın bir kenarında duruyor olmazsa 1 tane alıp sevip sevmeyeceğine bakarım. Bizimki en çok hindili ve somonlu olanları yiyor ondan söyleyebilirim fakat biraz daha araştıracağım.


@thesimba dediğiniz mama da benim kullandığım mama ile eş değer bir fiyatta, o yüzden çok içime sinmedi maalesef.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 961 Görüntüleme
  • 27 Cevap
  • 5 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 78293 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR