Muhabbet Kuşum İçin Bir Yardım 2

Aiden
Aiden

876 Puan

Arkadaşlar benim kuşumun kafesi kendi kendine kapanmıyor yani o demir şeyi ben bişiler yaptım bozdum böyle :d efendim ondan sonra bizim Azir öğrenmiş kafesin yolunu hep kafesini açıp kaçıyor bende bundan sonra öyle yapmasın diye mandal taktım ve 1 hafta sonra kuşum mandalı kemiriyor mandalı ileri geri itip çekiyor üstüne çıkıyor bunda bir sıkıntımı var yoksa oyunmu oynuyor ?

5 CEVAP

betulaltundal
betulaltundal

35470

Kendisi açıp çıkmaya alışmış, mandalı da açmaya çalışıyorum olabilir. Bence bu problem değil. Sık sık çıkarın kafesten uçsun yazık hayvan kafeste sıkılıyordur.

Aiden
Aiden

876

kendisinin fazla sıcağa çarpıntısı varmış veteriner dedi o yüzden sıcak havalarda çok çıkarmıyorum e malum son zamanalrda serinlikte olmuyor çok çıkartamıyorum

KedimVar
KedimVar

119251

Evet açmaya çalışıyordur :)) sorun olmaz bırakın ısırsın oynasın. Ama akşamları yani daha serin olan saatlerde her gün çıkarın dışarı. Uçsun.

Askusum
Askusum

1866

Açmaya çalışıyor yaramaz :) akşam serinlerinde uçurtma bilirsiniz :)

mia1598
mia1598

2974

Çok sicaklarda bunaliyorlar ben kanatlarinin iç kismini hafif ıslatiyordum öyle saliyordum .Ve alıstırırsaniz sürekli dışarıda durup sadece yemek yemek icin veya canı istediğinde giriyor kafesine . bizimkisi sadece yem yemek ve uyumak icin giriyordu

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 911 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81553 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR