Muhabbet Kuşları Ne Kadar Sıklıkla Salınmalı

Zegodogo
Zegodogo

2010 Puan

Buz kuşumuz geldiğinden beri günde yaklaşık iki saat dışarıda tutuyoruz sizce bu saat kaç olmalı? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

8 CEVAP

theyusra
theyusra

16477

biz gündüzleri hiç kapatmıyoruz, akşam 10 gibi kendi kendine kafesine gidip uyumaya başlıyor gündüz olana kadar da hiç sesini çıkarmıyor. kendi düzenini kendi oluşturdu diyebiliriz :)

zibityus
zibityus

11845

evin bir odasını kuşa verirdim yerinizde olsam. orada güzel bir orman yapardım ona kafes kullanmazdım

Zegodogo
Zegodogo

2010

Tamam saatleri çoğaltacağım umarım ona bu gün için güzel bir hediye verebilirim tüm hayvanların 4 ekimi kutlu olsun♥️♥️

Zeynepalex
Zeynepalex

2376

Benim bi kuşum kafesi sevmezdi hep dışardaydı, acıkınca girer yemeğini yer çıkardı, yumurtadan çıkmıştı elimizde büyümüştü çok farklıydı. Şimdiki kuşumuz 7 yaşında günde bir bazen iki kere uçuruyor, onun uctuktan sonra yarım saat kadar dışarıda kalıyor, yem yemeye girince kapatıyoruz kafesi. Dışarıyı çok isterse zaten belli ediyor biz de onu kırmıyoruz kafesi açıyoruz.

Melike0nur
Melike0nur

12598

Lütfen kapalı tutmayın. Babaannemin kuşu hiç girmezdi sabahları, akşam olunca zaten ışıklar sönünce kendileri giriyor kafese. Kendi kafese sokmazdi. Bu şekilde özgürlüğünü kısıtlayacaksanız bence kuş sahiplenmeyiniz, herkes için diyorum. 2 saatlik Özgürlük çok az 😔

Warriorsans
Warriorsans

133985

Bizde geceleri hariç kafesin kapısı hep açık. Sadece acıkınca yemeğini yemek için kafese girer onun dışında ya bizle oynar ya şarkı söyler yada diğer kuşlarla oynar. Kafese kapatılmasını yanlış buluyorum

Halil1985
Halil1985

67

kafesin kapısını asla kapatmam, kendi düzenini biliyor. yemek ve uyku için giriyor kendi takılıyor.

BU SORUNUN CEVABI TAMAMEN EV DÜZENİNİZ İLE ALAKALIDIR. DOĞASINDA ÖZGÜR OLAN KUŞLARDIR ZATEN KAFESE KOYUP HAREKET ALANINI KISITLAYAN BİZLERİZ. EVİNİZ MÜSAİT İSE HİÇ KAPATMAYIN YEM VE SU İHTİYACINI KARŞILAMAK İÇİN KENDİSİ GİRİP ÇIKACAKTIR.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 518 Görüntüleme
  • 8 Cevap
  • 2 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80606 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR