Sizcede 70 Tl Altı Sipariş Verilmiyor Saçma Deyilmi

Palyaco
Palyaco

218519 Puan

Sizcede cok saçma deyilmi 70 tl altı sipariş verememek

27 CEVAP

BerenZ
BerenZ

103523

Herkesin ekonomik düzeyi aynı değil 70 tl kimimiz için yüksek meblağ olabilir bunu unutmayalım. 70 tl altında insanların acil ihtiyacı da olabilir kum, ufak paket geçici kuru mama gibi. 30 tl.lik birşey alması gereken 10 tl kargoyla 40 tl öder, 70 tl.ye tamamlayıp 80 tl ödemek zorunda değil. Kargo mesuliyeti bendeyse ne kadarlık alacağıma ben karar vermeliyim bu bütün sitelerde böyle olmalı.

Keyfimbilir
Keyfimbilir

103888

5 liralık konserveyi 1 kuruş yapmak kendi tercihleri müşterilerin öyle bir talebi olmamıştır muhtemelen, kendi ürünlerini tanıtmak amaçlı yaptıkları bir strateji bu, onu ortadan kaldırmaları daha doğru olurdu. Hem kendileri tanıtım amaçlı 1 kuruşa mama koyup hem de kargo ücreti sınırını da 150 tl iken bir de 70 tl sınırı koyalım tam olsun demek bana belli bir popülerite elde etmenin verdiği rahatlık gibi geldi

Palyaco
Palyaco

218519

Kargosunu biz oduyorsak saçma bu

duyguylmz
duyguylmz

774

Tester mama alacaktım. 70 liraya tamamlamak zorunda mıyım iki lira dahi etmeyen ürünler için ? Bir an önce duzeltilsin lütfen.

AhsenAise
AhsenAise

114741

Dejavu sanki ,ben bu soruya yanıt yazmıştım 🤔

baranertaga
baranertaga

12029

Bence de saçma insanların belki belli miktar parası var imkanı olmayanlar olabilir bu sınır kalkmalı bence ya da en azından 10 tl ye falan düşsün.

Suveyder
Suveyder

104286

Bencede burada uyaniklilik yapmışlar sanki küçük şeylerle uğraşmak istemiyorlar 😏

Çok saçma. Bizi başka sitelere yönlendiriyolar. Ben bu ay yaş mama kalitesini düşürdüm mesela ve 60 tl gibi bir rakam tuttu. Ve şunu da farkettim çoğu site 150 tl sınırı koymuş kargoya. 150 tl az mı yani her alışverişte 150 tl. Kumumu ayrı siteden mamamı ayrı siteden alıyorum. Kargo da ödemek istemiyorum. 300 tl alışveriş yapmak zorunda mıyım. Hayat şartları zaten zor bunlar iyice zorluyor

bana numune ürünler nedeniyle sınırlama gelmiş gibi geldi. Çoğu kişi 1 kuruşa yaş mama ekliyodur. 20 liraya 5 liralık konserveyi bedavaya göndermek istemiyolar.

Eylulbasak
Eylulbasak

209

Az önce baktım gerçekten böyle bir uygulamaya gidilmiş. Sebebini hiç anlamadım ama bence bunu kaldırmalari gerekir. Üye oldum olalı kargo ücretsiz kampanyası hiç görmedim. Yani ister 1 liralık ürün alırım ister 80 kargo parası benim cebimden çıkıyor sonuçta. Çok mantıksız bir kısıtlama olmuş. Artık bir şey alırken ilk petlebi ye bakmayacağım sanırım.

789
789

113456

Ben her zaman 20 TL fazladan ödüyorum zaten kargo parası ve kredi kartım olmadığı için kapıda nakit te 10 lira fazladan

müşteri istemiş istememiş bakmıyorlar ne yazık ki. Kendi stratejileri olabilir ama bazen işe yaramıyor. ben o tanıtım mamaları dışında vets plus yaş mama almıyorum mesela. Ama 20 liralık alışveriş de yapsam 1 kuruşa ekliyorum. Bu fırsatı onlar verdiler ama yine olan müşteriye oldu. Tabi sebep buysa

orhdoner
orhdoner

135344

Yani saçma normalde ama şöyle birşey var az konulsa da zaten kargo ücreti alınıyor bu sefer gene ücret yukseliyor ama bence sınır konulmaması lazımdı

diablerose
diablerose

119757

arz talep iliskisini dengelemek icin ihtiyac duymuslar olsa gerek. 70 liralik alisveris icin de ayni enerji/zaman 10 liralik icin de ayni enerji/zaman harciyoruz, ama 70 bize daha cok kazandiriyor, bunu nasil sabitlesek, dur sınır koyalim. petlebi adına kârlı ve haliyle mantikli bi karar. kargonun ücretine musteriler takilmis da petlebi olarak takilmamislar zaten. onlarin denklemlerinde 149 TLye kadar kargo ucreti yok. personel iş yükünü azaltıp personelden alınan verimi artirmak istemisler gibime geldi.

AdaCoco
AdaCoco

14912

Bence de saçma. İnsanların parası olmayabilir buna yetecek. Bunu da anlayışla karşılamalılar. Umarım kaldırırlar.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1004 Görüntüleme
  • 27 Cevap
  • 10 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 78252 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR