Arkadaşlar Hills İn Balık Takviyeli Yavru Kedi Mamasi

Babayani
Babayani

776 Puan

Arkadaşlar Hills Nasıl Bir Mamadir . Balık Takviyeli Yavru Kedi Maması Var mıdır ?Yardımcı Olursanız Sevinirim

23 CEVAP

septikbaykus
septikbaykus

17255

Arkadasında veteriner ordusu olan , her yaş , yaş grubu vb kriterler için mama yapan ama içerik ibarelerine uyanıklık yapıp xx eti yazmadığı için bilmeyenler tarafından çöp ilan edilen kaliteli bir mama.

Ozge00
Ozge00

131723

Kimse çöp ilan etmiyor hillsi. Fakat kendi sitesinde yazan bu içeriğe bakın


MALZEMELER: Pirinç, mısır glüten unu, tavuk ve hindi unu, mısır, hayvansal yağ, kuzu unu, dijest, mineraller, kurutulmuş pancar posası, balık yağı.


MALZEMELER: Tavuk ve hindi unu, mısır, pirinç, hayvansal yağ, mısır glüten unu, ton balığı unu, mineraller, kurutulmuş pancar küspesi, dijest, balık yağı.


Uzun zamandır sektördeler ama kaç tane mamaları toplatıldı ve aralarında reçeteli cd mama da vardı. O Ayda kaç kedi mamadan öldü. E hani vet ordusu ile yapılıyordu? Ben mama kötülemesi yapmıyorum orijen de toplatıldı mesela. Daha detaylı güzel içerikli mamalar tercih ederim. Kullandığınız Acana ile bu içeriği karşılaştırdığınızda siz ne düşünüyorsunuz?

septikbaykus
septikbaykus

17255

@metmet ben acana kullanıyorum. bu zamana kadar 10 farklı marka kullandım. Bundan sonra virbac alıcam mesela.


İnandığımı savunuyorum aslında :)

simbakedi
simbakedi

136288

@septikbaykus katılmıyorum dediğinize. aynısını royal canin icin de demistiniz. iyi geliyorsa mama kullansınlar zaten. royal canin, hills, proplan, acana, nd vs zaten adı bilindik markalar iyi gelen kediye iyi geliyor sonrasını düşünmeye pek gerek kalmıyor. ama royalda xx et proteini var. tabi ki taze et yazanda löp et konmuyor mamaya ama en basitinden siz peynir yemeyi mi tercih edersiniz peynirin proteinin olduğu tozu mu ya da unu mu? ekmek arasında verseler belki anlaşılmaz tabi kuru mamada da böyle ama ben mama bakarken mesela ilk başka peyniri yani taze eti denerim. baktım iyi gelmedi ununu, sonra proteinini denerim. hills kötü bir mama değil ama o fiyat bandında alacağım mama 10kg bozita, sanabelle olur öncelikle. ayrıca en çok kullanılan mama en iyidir vs diye bir şey de yok bence yanlış bir örnek. mesela italyada en çok kullanılan mamalarda üstlerde proplan, rc vs alırken hemen altında whiskas geliyor. whiskasın ne kadar zararlı olduğunu herkes biliyordur zaten. bence zaten hiçbir mama, en kalitelisi bile, yararlı değil. rotasyonlu kullanılması ya da çokça yaş mamayla desteklenmesi taraftarıyım. ama mamada yazan xx unu, xx proteininden önce taze ya da kurutulmuş et seçmem de o mamaları kötü yapmıyor zaten.

septikbaykus
septikbaykus

17255

Aynısı proplan içinde yapılıyor. Ama avrupada oldukça fazla kullanımı var ve neredeyse zararsız bir mama proplan. Onun içinde söylüyorlar bunu. Ama anlatamadığım nokta şu. Ben bir markayı savunmuyor yanlış bir algıya karşı konuşuyorum.


Acana pasifica tavsiye ederim . Yüksek gelir ise bountiful catch dene derim.

septikbaykus
septikbaykus

17255

@canimyavrum hills arkasında veteriner ordusu barındırıyor. Yani bir mama yaparken 200 tane veteriner bunun üzerine konuşup çalışıp mamayı oluşturuyor. Veterineriniz bu sebeple savunuyor olabilir :) yada gerçekten önerip memnun kalmıştır.


Son ihtimali ise hepimiz biliyoruz

Lavinia17
Lavinia17

13782

kedim 8.5 kg tuna balikli serisini yedi biz memnunduk😂acana yavru kedi mamasindan geçiş yapmiştik şu an tekrar acanaya geçiş yapiyoruz :)bunun sebebi ben 3-4 ayda bir mamasini değiştirmeyi düşünüyorum acana ve hills arasinda bir rotasyon oluşturacağim.
son olarak acananin içeriği iyi hillsin veteriner bulgulari iyi :)

Lils
Lils

125528

Kısır olan kedilere garanti olarak yarayan mamalar hills, RC, proplan. Kedim et yesin ama ilerde böbrek hastası olsun diye düşünmez kimse. Nd şikayeti çok olan ve aşırı vitamin içeren bir mama. Kedime uzun süre kullanmam asla. Acana da pek iyi gelmiyor kedilere kısır olmayan kedi için içeriği çok iyi ama. Domuz içermese hills, RC,proplan dan şaşmazdım büyük paket alacaksam. Küçük paketleri pahalı ve ben öğrenciyim ama küçük paket almak en iyisi bütçe önemli değilse. Kedilerde sıkılıyor çünkü. Benim kedim her gün farklı mama koysam öyle de yer. Hediye gelen vets plus yaş mamalardan bile haftada 1 yemesine rağmen bir süre sonra sıkıldı.

Kediciik21
Kediciik21

4359

Ben hills tuna balıklı yavru kedi maması kullanıyorum şuanda ve çok memnunum 7 kilo almıştım 2 kilo Felan kaldı tüyleri parlak dışkısı normal bence hills kitten denenmeli ama bana artık pahalı geliyor bonacibo almayı düşünüyorum

metmet
metmet

2243

@septikbaykuş bu markayı öyle güzel savunuyorsunuz ki Hill's sizi görse marka elçisi ilan eder😄

Canimyavrum
Canimyavrum

3358

Bizim hoca siddetle öneriyor bende kullaniyorum aslinda bende çöp mama olarak görüyordum taki bgün hocadan kizgin bir şekilde aldigim sesli watsap msjindan sonra 😂

metmet
metmet

2243

Ben de balıklı mama önerisi olarak Acana Pasifica ve Nd Ocean demek istiyorum. Özellikle balıklı düşünüyorsanız bu iki mamayı da inceleme listenize almanızı öneririm. Hill's Tuna da kullanılabilir tabi ama tahıllıya alistirirsaniz tahilsiza geçerken daha uzun sürede eski mama yeni mama geçişi yapmanız gerekiyor.

metmet
metmet

2243

@septikbaykus estağfurullah tabi ki öyledir inanmasanız niye söyleyesiniz, zaten söyleyin ki herkes konuşup tartışıp bir şeyler öğrensin🙂

Canimyavrum
Canimyavrum

3358

Septikbaykuş sizce wet hekimler neden bukadar hills taraftari bilginiz warmi benim wet aciklama yapmiyor ben begendgim icin cocuklarima öneriyorum hillsi diyor sadece

Canimyavrum
Canimyavrum

3358

@septikbaykuş ewet hekimin söyledigi tavuklu mamalar 5 yila kadar kalkacak tahminim diyor balikli mamada en iyisi hills dedi peki bu kadar desteklenen bir mamanin iceriginde neden taze et kullanilmiyor benimde kafamda bu takinti yapti acikcasi 🤔

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 951 Görüntüleme
  • 23 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 93.352 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR