Sokak Kedisi

Sirinkedisever
Sirinkedisever

13018 Puan

Anket

Asla Olmaz O Bir Sokak Kedisi!
(3 oy)
Olabilir
(22 oy)
Toplam (25 oy)

Annem bahçede besleme işinden de vazgeçti :P. Acaba sokaktaki kedim Boncuğu sahiplenebilirim miyim hergün 3 öğün düzenli olarak mamasını ve suyunu versem bana alışır mı sevebilir miyim?

21 CEVAP

SelinTuksal
SelinTuksal

118368

o 1. seçeneği niye koydun ki. bu soruyu sormana bile gerek yok. cevap belli. ben 4 kedimi de sokaktan sahiplendim hatta bebeklerimin pireleri vardı. buna rağmen yine sırtıma aldım yine yüzüne yaklaştım, büyük kedilerime yaptığımın tek bir eksiğini yapmadım. tabi ki sahiplen. sen takma bile o 1. şıkkı işaretleyenleri.

KedimVar
KedimVar

119251

Sirinkedisever
Ama siz evinize almak için sormamışsınız. Sizin dediğiniz normal olarak ne bahçede be evde gördüğüm sıralar besleyebilir miyim. Böyle olunca tam olarak sizin kediniz sayılmıyor aslında. Ben sizin kediniz olması için demiştim. Sizin kediniz olacaksa benim daha kolay alışması açısından, ama sizin dediğiniz sokaktakilerin beslemek. Evet yapın tabi ben de yapıyorum. Ama sizin kediniz pek sayılamaz çünkü onu sahiplenmek gibi olmuyor. Onun bir aşı karnesi olacak mı, maması, suyu, kulübesi, yuvası...

Alfam
Alfam

2476

Olaha şöyle bakıldığı zaman aslında boncuk sizin kediniz olmuyor sokakta beslediğiniz bir kedi durumunda anneniz bahçeyede evede istemiyor bu durumda zaten ısrarcı olmak hoş olmayacaktir boncuk ve bir çok sokak kedisini beslemek sadece kedilerle.de değil köpekleri de beslemek çok güzel bir duygu!! :)) ilerde kendiniz bağımsızlık kurduğunuz kendi eviniz olduğu zaman istediğiniz hayvana bakarsiniz ;))

betulaltundal
betulaltundal

35470

Bir aralar doğum yapması için yetişkin bir kediyi eve almıştık. İnanın öyle uyumlu öyle sevecen davrandı ki tam bir ev kedisiydi. Kesinlikle alabilirsiniz evinize.

Zeytinlicorek
Zeytinlicorek

4134

Bakın sizi üzmek istemem, belli ki çok seviyorsunuz hayvanları ve evde bakmak istiyorsunuz, anlıyorum ama sırf çok istiyorsunuz diye annenizin istemediği bir kediyi eve getirmek kediye haksızlık olur. Bir süre sonra evde istemeyebilir, bu yüzden her davranışı onu rahatsız edecektir. İlla evde beslemeniz gerekmez, sokaktaki canları besleyerek çok büyük iyilik yapmış oluyorsunuz. Ailenizden ayrı yaşadığınız zaman bir kedi sahiplenebilirsiniz ya da. Ama anneniz bu kadar kararsız ve isteksizken yapmayın derim.

akitalove
akitalove

19709

Neden olmasın bence herseyden cok senin ilgine ihtiyacı var :) cins veya sokak kedisi farketmez :) sevgi ilgi ve sabırla her seyin ustunden gelebilcegini dusunuyorum :)

dollfacepersian
dollfacepersian

132611

Bence olabilir. Benim kızımda sokakta yaşayan bir kediydi ve ev hayatına hemen uyum sağladı. Kedi yetişkin ise belki zorlanabilir. Kedi yetişkin mi yavru mu?
Birde anneniz izin vermedi ise nasıl bakacaksınız?

Sirinkedisever
Sirinkedisever

13018

Annem dedi ztn tmm o zaman Boncuğumu sahiplenirim (yetişkin) teşekkürler :))

Sirinkedisever
Sirinkedisever

13018

Hmm peki ona kuru mama mı yoksa evdekilerden mi vermeliyim? (Mesela şimdi evde tavuk kemiği var) birde bi kuruluş araba bagajından mama veriyo parktaki kedilere sizin de fikrinizi alim dedim. :)

SelinTuksal
SelinTuksal

118368

tavuk kemiği, kemik, kılçık, bunlar kediler için çok tehlikelidir. kedilerin midelerini veya bağırsaklarını delebilir çünkü.

GoldenOdin
GoldenOdin

12760

Kesinlikle olabilir aşılarını yaptırıp evinize alabilirsiniz ancak ev ortamına alışması zor olabilir başlarda evden kaçmaya çalışabilir de

Sirinkedisever
Sirinkedisever

13018

Ama mamayı akşam yiyorlar gerçi onu pek orda görmüyorum mama mı vermeliyim veya verebileceğim baska seyler var mı?

Sirinkedisever
Sirinkedisever

13018

Bende öyle düşünüyorum... Ama annem kesin kararlı napmalıyım yaaa :(

KedimVar
KedimVar

119251

Olsun siz de sokaktakilerin besleyin.

Senaaaaaaaa
Senaaaaaaaa

3143

Yanlış anlamayın Fakat yetişkin alınca Alışamıyacağı gibi bir durum var Biraz yabani olabilir Diye düşünüyorum Tabiki siz bilirsiniz

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1480 Görüntüleme
  • 21 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 91.033 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR