Vet's Plus Delicious Ezme Yaş Mama

Unabomberr
Unabomberr

103006 Puan

Merak edenler olduğu için görselini eklemek istedim. Kalıp gibi bir püre kıvamında, o pek hoşuma gitmedi içindekileri göremiyorsun bu şekilde. Kedim seçicidir, normalde ND Natural serisi, Naturea, Mera, Nutri Feline, Me-o Delite ve Gimcat'ın bir iki çeşidini yer. Maalesef aç olmasına rağmen bunu yediremedim. Uygun fiyatlı diye içeriğine bakarak aldım ama bize uymadı, belki sizin çocuklar yer.


11 CEVAP

gizemdr
gizemdr

2303

Ben kedime iç paraziti evde hap şeklinde veriyorum. Bu tür ezme mamalar hapı içine saklamada çok iyi oluyor.

Unabomberr
Unabomberr

103006

@CillininAnnesi Ciğer kokusunu alıyorsun. O Nd, Nutri'deki kıyılmış ve akışkan form olmadığı için pek anlaşılmıyor bir şey. Yine de emek vermişler üretmişler, kedisi bu tarz püre sevenler tercih edebilir.

Renklipati
Renklipati

140143

Naturea, dediğiniz gibi gayret iyi yaş mama sevmez kedim ama birazda olsa bundan yedi, sanırım vets Plas parça etli olanları seviyor kediler hediye gelmişti sokak canları çok sevmişti

Lils
Lils

125528

Benim kedim yaş mama ayırt etmiyor. Şu ana kadar verdiğim her çeşidi yedi. Ben de denemek istiyorum çok fazla. İçerik olarak çok iyi

CillininAnnesi
CillininAnnesi

103714

Bende gördüm bunu ama ne yalan söyleyim içeriği inandırıcı gelmemişti :) et kokusu geliyor mu?

Kokusu fena değildi denemiştim. Jölelisinden daha iyi. 0.3saniyede süpürmüştü kabı ama pek güvenmeyin benimki önüne taş koyulsa yiyiyor. Fiyatına göre fena değil ama bir daha almam gerekse 1.5 TL daha fazla verip gimcat alırdım.

duman_cat_world
duman_cat_world

131269

bu arada sokaktaki canlara yaş mama alacaksanız naturon konserve tavsiye ederim. içerik güzel ve fiyat uygun, 400 gr konserve. püre olduğu için daha çok can doyabiliyor, aklınızda bulunsun😉

CillininAnnesi
CillininAnnesi

103714

Teşekkürler. Exclusion almıştım t ren d yol'dan 4'lü olarak sığır etlisini, et kokusunu alıyorsunuz ve bu kadar püre değil onu da beğendim bakabilirsiniz. Yaşmama çok çeşit bulamıyoruz ne yazıkki ya fiyatlar uçuk ya içerik tatmin etmiyor.

duman_cat_world
duman_cat_world

131269

bnm kedim de püre ve fileto yaş mamaları seviyor jöleli pek sevmiyor :) ancak püre daha doyurucu jöleye nazaran, o yüzden gramajı 80 gr bu konservenin.

Merve7
Merve7

2435

Filetolar iyi oluyor genelde

duman_cat_world
duman_cat_world

131269

kedim jöleli konserve hiç sevmez ama vets plus jöleli yaş mamalara bayıldı :)

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 651 Görüntüleme
  • 11 Cevap
  • 8 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81957 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR