Yeni Kedi İhtimali

TarcinBey
TarcinBey

13649 Puan

Tarcin beyimin yanina yeni bir kedi almak istiyorum. İnstagram da bi sayfadan sahiplenmiştim tarcin beyimizi. Yine ayni sayfadan bakiyorum anneme gosteriyorum çok tatli falan diyor sicak sicak bakiyor ama yine de geciştiriyor alma konusuna gelince. Gerçi tarcini da istememişti ama çok seviyor şimdi. Nasil ikna edebilirim? Bide dişi erkek seçimi önemli mi Yavru almak istiyorum fakat büyük kedinin de tatliligini yaşamak istiyorum gerçi cabuk kaybederim yaşi büyük olursa da :( siz ne onerirsiniz

17 CEVAP

KedimVar
KedimVar

119251

Ama dogan yavrulara nasil yuva bulacaksiniz? Maddi durumunuz yetecek mi? Aileniz izin verecek mi? Unutmayin kac tane yavru olacagini bilemezsiniz. Ben 3 bekliyordum 7 oldu. Ayrica dogan her yavru baska bir yavrunun sahipsiz kalmasina sebep olacak.

Alfam
Alfam

2476

En az tarçın kadar gelen kedinin de arkadaş canlısı olup olmaması önemli yoksa ikisinden birinden vazgeçmek durumunda kalabilirsiniz çiftleşme konusuna gelince tüm yavrularla baş etmek zor olanilir hepsine yuva bulmak iyi insanlara emanet etmek çiftleştirmektense kısırlaştirmak daha mantıklı olacaktır

sezind
sezind

14105

Öncelikle Tarçın nasıl bir kedi? Yanına yeni bir kediyi kabul eder mi? Çünkü genelde en başlarda kediler hemen birbirine alışamayabilir ve kavga, hırlama olabilir. Bunları göze alıyor musunuz, sonradan sahiplendiğiniz hayvanı tekrardan geri vermek o hayvan için de çok kötü olur. Bu ihtimalleri evdeki ailenizle iyice bir konuşun, düşünün.
Sahiplenecekseniz bence erkek kedi sahiplenin. Çünkü dişi kediler 5-6 aylıkken kızgınlığa girmeye başlıyorlar. Tarçın da 6-7 aylık civarı kızgınlığa girerse çiftleşme ihtimalleri var. Erkek kedileri de 1 yaşından önce kısırlaştırılması tavsiye edilmiyor. Yani sorun olabilir o açıdan.

SelinTuksal
SelinTuksal

118368

Tarçın kaç yaşında? Bem kedilerim anlaşamıyor. Dikkat etmelisiniz. Tarçın bebek değilse almanızı önermem

KedimVar
KedimVar

119251

Baska kedilerde bir arada bulunmus aliskindir. Daha da yavruymus. Sahipleneceginiz kedi de baska kedilerle yasiyor olsun. Erkek bir yavru sahiplenin bence.

sezind
sezind

14105

Kesinlikle eğer doğan yavrulara bakamayacaksanız doğurtmayın kedinizi. Kaldı ki sonra doğan yavruların da ergenlik dönemleri olacak onlar da çiftleşmek isteyecek. Hepsiyle nasıl baş edeceksiniz? Asla tavsiye etmem dertsiz başınıza dert alırsınız.

dollfacepersian
dollfacepersian

132611

Benim kızımda siyah ve onu kimse istemiyor maalesef fakat bence beyaz olan daha iyi bir seçenek. Çünkü kısır ve dişi. Kediler ile anlaşabiliyormuş.
Siyah olan ise evin kedisi ile anlaşamamış ve erkek

TarcinBey
TarcinBey

13649

Daha yeni 4 aylik

TarcinBey
TarcinBey

13649

Öyle anlaşmayan bi kedi değil aslında kendi halinde takiliyor seçerseniz sevdiriyor ki zaten sahiplendigim kadinin evinde Bask kedilerde vardi sahiplenmeyi bekleyen onlarla iyi anlasiyorlardi oynuyorlardi

TarcinBey
TarcinBey

13649

Aslinda ciftleslesmesi benim için sorun değil saglikli acisindan bilmiyorum tabi de. Ben zaten çiftleşme dönemi gelince dişi kedi alip en azindan bi kere çiftleşip yavruları olsun istiyorum

SelinTuksal
SelinTuksal

118368

Bir an önce alın yeni kedinizi. Ne kadar erken, o kadar iyi

TarcinBey
TarcinBey

13649

Resim açıklamasını girin


İkisinden birini sahiplenmek istiyorum tavsiyeniz ne olur

KedimVar
KedimVar

119251

Bence ikisi de süper ama ikinci linkteki siyah olanı sahiplenin. O siyah diye onu istemeyenler olabilir ki çoğu kişi bu ayrımı yapıyor maalesef. Beyaz olanın altında bir sürü yorum varken siyah olanın altında sadece bir tane var. :(( Üstelik çok da güzel bir kedi. Ben olsam siyahı alırdım. Ayrıca ilk linkteki beyaz olan 8 aylık olmuş, alıştırmanız zor olabilir. Diğeri daha 2-3 aylık yavru kolayca alışır diye düşünüyorum.

KedimVar
KedimVar

119251

Keşke Peri de siyah olsaydı :/

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1251 Görüntüleme
  • 17 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 91.033 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR