Hayvan Üretimi

Melike0nur
Melike0nur

12598 Puan

Çok üzgünüm gerçekten 😔 insanların zevkleri için bu halde üremeye zorlanan bir hayvan. Onlar mı hayvan yoksa biz mi bilmiyorum artık. Cins meraklilari bakın bakın da biraz vicdanınız sızlasın. Üreten kişinin vicdanı yok belli ki ama alan da biraz bilgi ve vicdan olursa almaz alamaz zaten. Talep olmazsa üretim de olmaz. Lütfen bilinçli olan kişiler bilmeyen çevresindeki insanların bu döngüye katkıda bulunmasına engel olsun. Biri birini uyarır diğeri başka birini derken gün gelir elbet herkes bilinçlenir 😿


13 CEVAP

orhdoner
orhdoner

135444

Allah vicdan merhamet versin insanlara ne diyim gerçekten denilecek tek kelime bulamıyorum yazık ne yazık insanlık bitmiş Allah sonumuzu hayretsin gerçekten ..

Warriorsans
Warriorsans

133985

İnsanlar olarak iğrenç varlıklarız

duman_cat_world
duman_cat_world

131269

İnşaallah 🙏 Ancak günümüzde her gün bir kadın öldürülürünce ”Haketmiştir” diyen dar kafalı cahiller oldukça, bu gerçekten çok zor. Ancak umudumuzu kesmemeliyiz.

duman_cat_world
duman_cat_world

131269

Allah bildiği gibi yapsın bu iğrenç, insanlıktan çıkmış yaratıkları. Gün gelecek hesap gününde bunların bedelini er ya da geç ödeyecekler.

Palyaco
Palyaco

218519

Bunlar vicdanını olmayan insan bile denmez bunlara bunlar iblis

gulsump
gulsump

114504

Fotoğrafları görünce çok üzüldüm, Allah belalarını versin. Yaşattıklarını yaşasınlar.

simbakedi
simbakedi

136198

bunlari gore gore hala “ben almasam sabki uretim mi duracak” diyenler var. bari destek olma yani hic hic hic mi dusunemez insan cok uzuluyorum bunlara. sosyal medyada olay olmustu ses telleri kesilen kopekler. sirf bu cins meraklilarina “havlamaz, ses cikarmaz” denilsin diye. bu insanlarin vicdaninin oldugunu ve bu gorselleri ne kadar gorurlerse gorsunler anlamayacaklarini dusunuyorum. cunku biz bunlari soyleyince cins hayvan dusmani, en buyuk duyarci oluyoruz.

Miscatt
Miscatt

11393

Allah’ın sessiz kullarına bunları reva görenler iki dünyadada huzur bulamasın. Allah’a havale ediyorum.

Azemm
Azemm

11366

Bunlar maalesef ki yaşanıyor. İnsanlar bile bile halen satın almaya devam ediyor. Sonrasında kendisini hayvansever ilan edebiliyor maalesef ki.

Melike0nur
Melike0nur

12598

https://www.instagram.com/p/CWJPnbCIJor/?utm_medium=copy_link


Resimdeki köpek ve diğer köpeklere yuva aranıyor. Resimler icler acısı 😔 İzmirde olanlar bakabilir. Eminim bakımla sevgiyle çok güzel çocuklar olurlar

Lufengosaurus
Lufengosaurus

4991

çok yazık gerçekten insanlığımdan utanıyorum. belediye bakımevleri terk edilmiş cins yada değil hayvan dolu ve çok zor şartlarda yaşama tutunmaya çalışıyorlar. gidip oralardan yuva olmak gerek.

Cubik
Cubik

13023

.........

Sırf bazıları cins köpekleriyle instagrama fotoğraf atabilsin diye. Yazık. Değmez.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 677 Görüntüleme
  • 13 Cevap
  • 9 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80183 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR