Kaç Kere Yıkamalıyım

esracngz
esracngz

754 Puan

merhaba köpeğimi ayda 1 yıkasam sorun olur mu?

21 CEVAP

kedi_55
kedi_55

917

Catontzu _siri
Siri nasıl kaç yaşında sağlıklımı çok şeker ya :)

KedimVar
KedimVar

119251

Neden yıkamak istiyorsunuz?

Cotontzu_Siri
Cotontzu_Siri

127155

Olmaz. Ben de ayda 1 yıkıyorum.

KedimVar
KedimVar

119251

Ben yıkamasın diye söylemedim. Aslında neden KENDİNİZ yıkamak istiyorsunuz demek istemiştim. Ben vet e gittiğimde yıkatıyorum. Benimki kedi tabi ama bence konu sahibi de vet e gittiği zaman yıkatırsa çok kolay oluyor. Ben yapınca uzun sürüyor ama onlar 15 dakikada hallediyorlar. Kendisi de yıkatabiliriz tabi isterse.

KedimVar
KedimVar

119251

Evet biliyorum ben de yıkamıştım köpek. :)) bir kovanın içine koymuştum uslu uslu durmuştu. :)) ama her köpek aynı olmayabiliyor. Bazıları suyu çok sevdikleri için yerinde durmayabiliyor ya da bazıları korkuyorlar. Bir de o vet ten vet e değişir diye düşünüyorum. Bizim vet öyle yapmaz eminim. Önemli olan vet inin iyi olduğuna emin olmak. Ama benim de Sally (banyo ederken uslu uslu durdu dediğim köpek) gibi köpeğim olsa ben de kendim yıkardım. :))

esracngz
esracngz

754

sisi arkadasımın :) sahiplencem inşallah :D baya benimsedim ama :/ bakamıyor. ama evde köpek var işte gerçi çok kötü bir tanısmaları olmadı. sürece göre benim olcak :) benim köpeğim suyu cok seviyor. banyoya koyunca yıkanmayı bekliyor. köpükleyince kaçmıyor ama kokuyor tabi kosunca falan cok agırlasıyor kokusu. perfect wash ile yıkadım çözüldü gerci sorunumuz. ama işte sıklıgını ayarlayamadım

esracngz
esracngz

754

bide normal yıkayınca banyodan memnun kalmıyor. tüy toplama ve masaj eldivenleri var her iki tarafı plastik olan. onla yıkamayı deneyin köpürtürken hem güzel cıkıyor kir ve tüyler hemde masaj niyetine kaçmıyorlar :)

Cotontzu_Siri
Cotontzu_Siri

127155

Aa, bir perfec wash'çu daha çıktı :) ben de çok seviyorum naturalis adramys'i. Onların spirulina tabletleri var, yüksek klorofil içerdiğinden köpek kokusuna çok iyi. Perfect wash ile daha sık da yıkayabilirsiniz, derideki yağ tabakasına zarar vermiyor.

gozdecoskn
gozdecoskn

5130

bende perfect washcuyum :D black orkid

Cotontzu_Siri
Cotontzu_Siri

127155

Evet yutturuyoruz, sitede detaylı açıklama var. İçeriğinde bolca klorofil var ve klorofil vücudun kötü koku salgılamasını önlüyor. Ayrıca çok besleyici.

gozdecoskn
gozdecoskn

5130

teşekkür ederim :)

mustafaparlak
mustafaparlak

2535

Veterinerlere yıkatmayın bence. Hem kazık, hem de kötü marka şampuan. Zaten zor bir şey değil kedi, köpek yıkamak. Ayda 1 köpek için yeterli olacaktır.

ayda bir yıkamalısın

kedi_55
kedi_55

917

Hiç yıkanmazsada olmazki sorunun cevabına gelince ayda 1 yıkasanız sorun olucağını zannetmiyorum

kedi_55
kedi_55

917

Köpüş evdeyse sorun olmaz dışardaysa ayda 2 kere filan

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1800 Görüntüleme
  • 21 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80476 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR