Meo Sıvı Ödül Maması Ve İshal

kittenlove01
kittenlove01

4498 Puan

merhaba arkadaşlar, kedime meo sıvı ödül mamalarından aldım 4 adet. kızım cok sevdi yas mamadan bile cok seviyor. ben evde yokken hee mutfağa gittiğinde annem vermiş kıyamayıp maalesef... 2 gündür ishal günde 1 kez tuvalete gidiyor ama baya bi kaka temizliyorum ve sanki sıvı baya kakası. ama normal istahı oyunculuğu yerinde keyifsiz değil. ciddi bir sey olmadığını düşündüğüm için veterinere gitmek istemiyorum çünkü daha yeni iyileşti 7 gün boyunca veterinerdeydik geçtiğimiz haftada. cok stres oluyor. evde bunu geçirebilmemin bir yolu var mı? baska hastalık belirtisi olmadığından meo sıvı ödül mamasından olduğunu düsündüm.

16 CEVAP

Lils
Lils

125528

Benim kedime de yaramadı meo. Sindirimi hassas kedilere ishal yapabiliyor. Kefir vermek çok işe yarıyor. Geçene kadar her gün 1-2 tatlı kaşığı verebilirsiniz

Gimlihanim
Gimlihanim

123305

Biraz fazla kaçırmış ödül mamasını. Kefir veya yoğurt ile desteklerseniz zamanla düzelir umarım. Tabi bir de ödül mamasını kesmelisiniz.

duman_cat_world
duman_cat_world

131269

Günde bir kere kaka bana normal gibi gelmedi pek, benimki 2 kez yapıyor.


Ancak ishali birkaç güne geçer diye düşünüyorum probiyotik olarak sade şekersiz kefir verebilirsiniz☺️

kittenlove01
kittenlove01

4498

evet her seyi normal bugun patates hasladım kısa zamanda gecer diye umuyorum, mamayı da kestik tabii:)) kızım normaldr de günde bir kez kakasınu yapıyordu o yuzden cok takılmadım ona. tavsiyeleriniz icin tesekkürler hepinize ❤

teddybal
teddybal

123878

Günde bir kere kaka normal; sürekli gidip su gibi, akışkan kaka yapsaydı sıkıntılı olurdu, tavuk göğsü ve bir patates haşlayip(yağ, tuz eklemeden) tavuğun suyuyla rondodan geçirip verin hem severek yer hem de mama kaynaklı ishalini keser.

kittenlove01
kittenlove01

4498

cokkk tesekkür ederim icimi rahatlattınız. evet sindirimi hassas gastrointestinal mama kullanıyoruz:/

SVL21
SVL21

104844

Geçmiş olsun 💐

diablerose
diablerose

119757

bi sure sadece royal canin kuru mama verin gecer. bu mama eşittir kuru kaka. ciddiyim.

teddybal
teddybal

123878

Merak etmeyin normal zaten kedilerin çoğunluğu günde bir iki kere kaka yapar.
@diablerose haha öyle mi, proplan kitten da öyle, o kadar mama denedim en katı kaka bunda gördüm, sağ olsun taş gibi çıkarıyordu bizimkiler, ishalli kedisi olana öneririm bu mamayı cidden :)

Palyaco
Palyaco

218519

Fazla verilirse ishal yapar meo sıvı ödül buna vanpy de dahil 3 günde 1 tane idealdir 1 yıldır böyle kullanıyorum ishal hiç olmadi

simbakedi
simbakedi

136205

bizimki de wanpyi fazla kaçırınca olmuştu. bir dahakine daha dikkatli olursunuz önemli değil. hal ve hareketleri yerinde çünkü.

diablerose
diablerose

119757

royal canin kisir mama

kittenlove01
kittenlove01

4498

ben de royal canin gastrointestinal kullanıyorum baska markalar iyi gelmedi bize. kurı mama pek sevmiyor ama olsun:)

Jarvis12
Jarvis12

1964

Merhaba, konunun üzerinden baya bi geçmiş ama benzer problemi yaşadığım için buraya yazmak istedim. Kedim meo sıvı mamalara bayılıyor ama bizde de ishal sorunu ortaya çıktı. Kısırlaştırmadan önce böyle bir sorunumuz yoktu, kısırlaştırma sonrası ne zaman meo yese ishal oluyor.Sonrasında kuru mama veriyorum hemen düzeliyor ama meo'yu vücuttan atana kadar birkaç kere ishal yapıyor kakasını.Çok sevdiği için toplu alıyordum meo'ları,şimdi artık vermiyorum,kalanları da azar azar kuru mamasına sos olarak haftada 1 falan vereceğim mecburen.

cat_expert
cat_expert

12742

Kedim 10 aylık olmak üzere 3 aylıktan beri me-o sıvı ödül maması kullanıyoruz ishal gibi bir durumla karşılaşmadık, 10 günde bir veriyorum.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1010 Görüntüleme
  • 16 Cevap
  • 3 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80967 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR