Kedileriniz Günlük Ne Kadar Su Tüketiyor?

Dkd
Dkd

12416 Puan

Merhaba. Kedimin çok az su tükettiğini düşünüyorum ne yaparsam yapayım günlük çeyrek çay bardağı kadar bile içmiyordur. Koyduğum su kapları belli belirsiz ancak azalıyor. Bu miktar çok mu az sizin kedileriniz ne kadar su tüketiyor?

22 CEVAP

Palyaco
Palyaco

218519

Su pınarı daha çok su içmesini sagliyor

putmeinatrance
putmeinatrance

14473

Koyduğum kasenin hemen hemen hepsini bitiriyor sizin ki az geldi bana yaz ayları daha artıyor su içme durumu az su içmesi ciddi hastalık belirtisi olabiliyor sık sık suyunu taze tutmaya çalışıyorum bu yüzden

simbakedi
simbakedi

136198

yas mamaya da su katabilirsiniz ben oyle yapiyorum. nd yas mamalar cok guzel sulaniyor bence benimki yadirgamiyor. cok fazla sey yapmiyorum ama 1 yemek kasigi kadar doktugum oluyor 2-3 cay kasigi yas mamaya.

Ozzey
Ozzey

118677

merhaba kisin cok tuketmezler su. yaptigi tuvaletten yemesini icmesini daha rahat takip edebilirsiniz. eger kumda kucuk oyun toplari kadarsa çişi veya kokuyorsa sorun vardir. yok daha buyukse endiselenmeyin. cok takiliyorsaniz kumda fotografini cekin atin bakalim. gecmis olsun.

Aliye87
Aliye87

12038

Merhabalar,


Kedim gün içinde orta boy bir kasenin hemen hemen dibine variyor. Su içmesi çok iyi. Günde 2 bazen 3 kez tazeliyorum.

Gimlihanim
Gimlihanim

123305

Yaş mama falan veriyor musunuz günlük olarak. Belki o yüzden az su içiyordur. Bana da az geldi çünkü bu su miktarı.

diablerose
diablerose

119757

100 ml civarinda su iciyor gunluk

Dkd
Dkd

12416

Burda yazılanlara bakılırsa neredeyse 1 su bardağı tüketiyor kedileriniz ortalama. Benim kedim 1 haftada bile tüketmiyordur bu suyu. Tuvaletine günde 2 ya da 3 kez çıkıyor. Topak büyüklükleri de ortalama bi mandalina/portakal kadardır vardır.

Dkd
Dkd

12416

Yaş mamayı her gün yarım paket veriyorum bi paket ortalama 80 85 gramsa 40 gram yaş mama yiyordur her gün. Su tüketmediği için en azından yaş mama vereyim diye düşünüyorum. Ama vermediğim günde de fazla içmiyor yine de.

edadnmzr
edadnmzr

118612

Benimki de bayağı içiyor farkı yerlerde suları var. Gün içinde ne kadar oynayıp susarlarsa o kadar artıyormuş içtikleri su miktarı. Sizin kediniz nasıl ?

Dkd
Dkd

12416

Aslında hareketli bi kedi benimki de oynuyor yoruluyor. Yaş mamaya az az katıyorum ama çok katınca yemiyor bir yemek kaşığı ancak ekleyebiliyorum. Farklı yerlerde su var sık sık tazeliyorum seramik cam kap hepsini denedim. İçmeme sebebi yapısal muhtemelen ama zararını görür diye korkuyorum.

edadnmzr
edadnmzr

118612

Bizim 3 yerde var hepsinden gidip içtiği için azalma aşırı olmuyor. İçtiği zaman görüyorum. Tek bir kaseden içse çok azalır. Sizinki de öyledir belki. İsterseniz kaldırın farklı yerlerden tek bir yere koyun görün ne kadar içiyor günde.

Dkd
Dkd

12416

Teşekkürler deneyeceğim önerinizi :)

Gimlihanim
Gimlihanim

123305

Kedi çorbası severse belki o şekilde biraz arttırabilirsiniz sıvı tüketimini. Ya da belki su şelalesı sever mi bilmiyorum ama. Aklıma da başka bir şey gelmiyor. Zaten yaş mamaya su koyuyormuşsunuz.

Dkd
Dkd

12416

@gimlihanım. Teşekkürler 🌸

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 622 Görüntüleme
  • 22 Cevap
  • 2 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80183 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR