Bonacibo

Busekrbaz
Busekrbaz

775 Puan

Arkadaşlar bir sorum olacak. Ben bu aralar bir kedi sahiplendim ve hangi mamayı yedirsem diye düşünüp duruyorum. Araştırıyorum fakat herkes royalcanin falan diyor onlar benim bütçemi çok çok aşıyor. Bu aralar ********* diye bir internet sitesine rastladım. Bonaciboyu gördüm ve araştırdım. Kimi gayet güzel diyor kimi berbat bir mama kullanmayın diyor. Çok uygun fiyatlı bir mama ama nasıl bir mama bilmiyorum. Güzel mi kediye verilebilir mi? Bir de yaş mama markası önerirseniz çok sevinirim onda da çok kararsızım.

18 CEVAP

Royal canin çok kötü zaten
Bonacibo daha berbat gene royal caninin bir gideri var nasil olsa turk mali olan mamaları asla kullanmayin


Spectrum benefit bonacibo vs.
Kusura bakmayin ama o bir köpek değil ki? Ayda 15 kilo yesin? En fazla 2 kiloya 50-60 tl verip 1-2 ay onu yiyecek siz birde biz kopek sahipleri ya da kopek sahipleri olmuş insanları düşünün ki acana orijen kullananlar ayda 200-300 tl veriyor mamaya
Yani kaliteli mama kullanmak zorundasınız onun sağlığı için .


profine kullanın bence 2 kilo 70 tl hem icerik olarak gayet başarılı ve uygun fiyatlı hele yavru kediyse 2 ay rahat anca biter
Brit care demeyeceğim çünkü cok fazla patates ya da pirinç var taze et de yok üstelik
Bozita da gayet başarısız olan bir mama
Profine kitten yavru kedi maması 2 kg


Yaş mama olarak schesir ve naturea çok güzel
Hem gayet ucuz hemde cok yüksek et oranli


Naturea kedi konserve maması


Schesir kedi konservesi

Busekrbaz
Busekrbaz

775

Çok teşekkür ederim. Sadece bu kadar konuşulduğu için merak ettim bonaciboyu. Peki profine gibi sağlıklı ve güzel bir mama var mı önerebileceğiniz? Kedim yetişkin 1,5 yaşında.

Denizzzzzz
Denizzzzzz

11066

Yaw yazılanlara baktımda benim kedilerde mi bir sıkıntı var ayda 1 kg yer veya günde 50 gr fln denmiş benim kızlar ayrı ayrı ayda 2 kg mama rahat yiyorlar ayrıca günlük 50 gr da yaş mama yiyorlar ki ayda 1.5 kg civarı yapar ve kesim sadece 3.5 kg 2 yaşında zayıf bile sayılır yani

Cotontzu_Siri
Cotontzu_Siri

127155

Değil. Acana, daha ucuza ise nd düşük tahıllı iyi bence.

Merloli
Merloli

113439

Ben şahsen N&D kullanıyorum öneririm birde ucuz olsun istiyorsanız petsinlife diye bir site var orada herşey indirimli ben oradan hiç alışveriş yapmadım ama yapanlar var deneyebilirsiniz.

Pardon ya hatalı link
Schesir

Kaç kiloya kaç tl verebilirsiniz?

KedimVar
KedimVar

119251

Kediniz yavru mu yetiskin mı?

Busekrbaz
Busekrbaz

775

Kedim yetişkin. Ya bilmiyorum ki mama fiyatlarını yani ne çok çok pahalı olsun ne de çok ucuz olsun ucuzlar hiç sağlıklı değil çünkü. Orta uygunlukta bir mama arıyorum.

KedimVar
KedimVar

119251

Nd yı deneyebilirsiniz. Ben şu an nd balikli portakallı az tahilli kullanıyorum. 5 kilosu 135 lira yanlış hatırlamiyorsam. Gunde 50 gram yedigini varsayarsak 100 gün gider. 100 güne 135 lira verebilir mısınız?

Bonacibo kullanan birçok kişi başlarda sıkıntı yaşamasa da sonradan böbrek yetmezliği gibi sorunlar yaşıyorlarmış. Ben hills kullanıyorum hatta bugün petlebiden sipariş verdim 400+400 gram olandan. Sanırım 30 liraya yakın bir fiyatı vardı. Premium mamaların fiyatları fazla oluyor genelde ama indirimlere denk getirmeye çalışarak halledebilirsiniz diye düşünüyorum. Bu arada bir de purina var pro planın üreticisi yani. Purina cat chow,one gibi mamalar üretiyor içerikleri incelediğim kadarıyla gayet iyiydi bir bakın isterseniz.

Hills kötü, hemde çok kötü dediğim gibi profinr kullanmaniz en mantiklisi içerik olarak gayet saglikli buluyorum

Profine

Busekrbaz
Busekrbaz

775

Pro choice gördüm az önce yetişkin kediler için ideal mama çok güzel falan diyorlar sizce de öyle mi?

mustafaparlak
mustafaparlak

2535

Eğer uygun fiyatlı bir şey istiyorsanız Brit Care'in tahsılsız olanlarına da bakabilirsiniz. Ama tabii ki Acana, Orijen, N&D (tahılsız) bu mamalardan birini kullansanız çok daha iyi olur. Bu arada N&D'nin düşük tahıllısı da olabilir.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1713 Görüntüleme
  • 18 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 90.995 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR