Muhabbet Kuşuna Eş

Zegodogo
Zegodogo

2010 Puan

Arkadaşlar birkaç sitede gördüm eş almamız muhabbet kuşları için daha mı sağlıklı yoksa tek bakarsak sıkıntı olur mu 2 yıldır tek başına hiçbir sıkıntısı yok birde eğer eş almamız gerekirse bizimle ilgiyi keser mi

4 CEVAP

Aliye87
Aliye87

12038

Bahsettiğiniz durum kuştan kuşa değişen bir şey. Bizim erkek muhabbet kuşumuz vardı, herkes yanına bir eş almamız gerektiğini söylüyordu. Dişi bir muhabbet kuşu getirdik yanına. Aşırı çekingendi dişiye karşı. Arada birbirlerini kaşırlardı ama erkek kuşumuz biraz ürkek olduğundan dişiden hep kaçar bizi ondan daha çok severdi. Yani hiç almasaydık da olurmuş aslında. Tek yaşayan bazı muhabbet kuşları sahipleriyle öyle mutludur ki, başka bir kuşun onların ahengini hatta psikojisini bozması mümkündür. Başka bir kuşla çift olduklarında bazı muhabbet kuşları sahiplerini unutur, bazıları unutmaz. Bu da spesifik ve göreceli bir durum.


Genel olarak yanlarına eş isteyen hayvanlardır muhabbet kuşları.. Adları bile bu hususiyetlerinden gelir. Eğer yanına kuş alacaksanız, satın alacağınız yere kuşunu götürüp eşini kendisinin seçmesini sağlayabilirsiniz. Bu da çok tavsiye edilen bir yöntemdir. Böylece uyumsuzluk sorununun önüne geçmiş olursunuz en azından. Babam dişiyi emrivaki bir şekilde alıp eve getirmişti. Belki kuşumuz ona o yüzden ısınamadı. Muhakkak ona uygun bir eş vardı yoksa :)
Yanına eş aldıktan sonra da bağlarınızı kuvvetli tutmaya devam edin onunla, sizi unutmamasını sağlayın. Unutacak olursa da bunu çok problem etmeyin, yanındaki kuşla meşgul olması onlar için gayet doğal bir durum.

Zegodogo
Zegodogo

2010

Teşekkür ederim

Melisao
Melisao

106494

Sizinle ilgilenmiyebilir Mavi geldikten sonra Bulut her şeyi unutu ):

Melisao
Melisao

106494

Çokta korkaklaştı

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 414 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80226 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR