Sisi Mantar Oldu !

Lunasibirya
Lunasibirya

14320 Puan

Arkadaşlar sisi yi veteriner hekim e götürdüm çünkü ayaklarından pulpul şeyler dökülüyordu Ve çok kaşınıyordu ayakları yara oldu vet mantar olmuş dedi mantar iğnesi vurdu ama aynı şey tavşanında da olmuştu oda mantar oldu vet iğne yaptı sarı renkte , ve tavşanım Melek oldu en iyi vete götürdüm oda sarı renkte iğne yaptı sisiye biraz tedirgin oldum ona tavşanımı anlattım vet dediki o başka iğne vurmuş bu gerçek mantar iğnesi dedi eve geldik şimdi normal şuan ama coco yu yanından ayırdım bulaşmasın diye birşey olmaz değilmi sisi ye çok korkuyorum şuan yemek yiyor suyunu içiyor tuvaletin de sorun yok sadece halsiz düzelirmi?

14 CEVAP

elaaaa
elaaaa

656

Diğer sisi tavşan mıydı? İkisi farklıymış bu ölmez herhalde. Ölürse de artık alma bence.

apovlitos
apovlitos

1119

sisi tavşan mı? veterinerin dedikleri içinize sindiyse güvenin, moralinizi yüksek tutun umarım atlatır.


lesi123lesi
olumsuz düşüncelerinizi belirtip iç karartmak şu durumda hoş mu sizce? fikrimizi sormuş içi rahat etmesi ve bilgimiz varsa paylaşmamız için, daha çok kötü hissedip umutsuzluğa kapılmak için değil.

Lunasibirya
Lunasibirya

14320

Sisi bir guinea pig coco da bir guinea pig coco yu çok önceden almıştım yanına birdaha al dediler yanlız olmaz dediler gittim birtane daha aldım onun adınıda sisi koydum sonra sisi hastaymış Melek oldu Melek olunca da coco çok üzüldü yemeden içmeden kesildi sis ye benzer birtane daha aldım adınıda sisi koydum işte o bu sisi tavşanımın adı karamel di oda mantar olmuştu sisi gibi sonra vete gittim oda sarı renkte bir iğne vurdu sabah okuldan geldiğimde Melek olduğunu gördüm vet yanlış iğne yapmış meğerse şimdi o ineye benzer iğne yaptı sisiye buyüzden korkuyorum

Lunasibirya
Lunasibirya

14320

Ölmez değilmi

SelinTuksal
SelinTuksal

118368

bak lesi. sabırlarımızı mı deniyorsun. şu petshoptan alıyım soruna bi cevap yazmıştım, ama sildim göndermedim. şimdi insanların moralini daha fazla bozmadan, bizim de sabırlarmızı taşırmadan terket bu forumu. yeter artık. biz senin sinir harplerini çekmek zorunda değiliz.


lunasibirya
veterinere gitme şanınız varsa durmayın, hiç tavşan bakmadım bilmiyorum. siz moralinizi yüksek tutmazsanız, tavşanınıızın da morali düşer. siz sakin olun, yapmanız gerkenleri yapın.

Bullefprof
Bullefprof

2873

Yaa çok üzüldüm :*(

KedimVar
KedimVar

119251

Yani hem tavşanınız hem de 2 Guinea Pig iniz mantar oldu? Nereden alıyorsanız bir daha oradan almayın bence.

KedimVar
KedimVar

119251

Ben de dedim ki ne kadar süre önce olursa olsun hem tavşanınız, hem sisi 1, hem de sisi 2 mantar olmuş. Ben anlatamamışım coco yu kastetmedim orada. Bu yüzden hepsini aynı yerden aldıysanız bir daha oradan almayın diyorum. Yazık hayvanlara.

Lunasibirya
Lunasibirya

14320

Tamam şuan biraZ hareketlendi Allah tan ;) aldırmıyorum onu sisi tavşan değil guinea pig :D

Lunasibirya
Lunasibirya

14320

Düzeldi merak etme :))

Lunasibirya
Lunasibirya

14320

Bahçeye saldım geziyor

Lunasibirya
Lunasibirya

14320

Anlatamadım :) tavşanımı alalı 1 yıl oldu çok önceden tavşanım vardı şuan tavşanım Yok sadece sisi mantar oldu şuan coco değil

Lunasibirya
Lunasibirya

14320

Yok hepsini aynı yerden almadım

Lunasibirya
Lunasibirya

14320

Bıdık öldü

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 2223 Görüntüleme
  • 14 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81804 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR