Kedi Sahiplendim Ama Kedim Sürekli Tıslıyor

Diclecan
Diclecan

263 Puan

İki gün oldu sahipleneli kendısı tekir kedi 7 kilo erkek cüssesi agır olduqundan açıkçası ürkmüyorum degil ilk gün bişey yemedı surekli tısladı ikinci gün yanaşmaya başladı ewi dolaştı sürekli balkondan dışarıyı izliyor sonra tekrar tıslamaya başlıyor bende mamasını suyunu tuwaletını bıraktım odaya bi kaç gün karışmak istemiyorum sizce dogrumu yapıyorum... Alışması çokmu zaman alabilir..


21 CEVAP

KedimVar
KedimVar

119251

Bana çok da kilolu gelmedi bir erkek kediye göre. Boyla alakalı olabiliyor. Uzun boylu olabilir kedicik. Bir de yükseklik korkusu var kaçamaz diye bir şey yok. Bir kelebek ya da kuş görür (öyle zamanlarda gözleri başka hiçbir şey görmüyor kelebekten başka) ve onu yakalamak için atlar. Birçok kişinin başına aynı senaryo geldi. Lütfen göğüs tasmasıyla çıkarın balkona.

Kopek_sever
Kopek_sever

630

Miyamisly
Saygı sınırını aşmak istemiyorum ama artık yettiniz bence, güzel bir üslupla daha kibar bir dille ifade edebilirsiniz artık şikayet ediyorum

SelinTuksal
SelinTuksal

118368

7 kilo mu?! kediniz kaç yaşında acaba? biraz kilo vermeli. ayrıca alışması bir süreç. 2-3 haftaya en geç alışır diye tahmin ediyorum.

yasement
yasement

119858

Alisir ama balkona cikarmayin kacabilir. Elinizden yemek yedirmeniz ise yarayabilir.

KedimVar
KedimVar

119251

Bana göre çok kilolu gelmedi derken yine kilolu kediniz ama çok aşırı da değil anlamında dedim. Yoksa zayıflaması lazım bence de.

Diclecan
Diclecan

263

Gözüne kestiremiyor inemiyor ama sineklerle bi atlayışı war bir kap mama dediqim o bile tam bitmiyor.. Brit premium mamasının adı

KedimVar
KedimVar

119251

Brit pek iyi bir mama değil. ND düşük tahıllı balıklı portakallı alabilirsiniz. Ben kullanıyorum. :)) İçeriği kısır erkek kedilere de uygun.

yasement
yasement

119858

Benim de erkek kedim var genc irisi, idrar tasi yapmisti nd mama aklinizda bulunsun.

CARESIZLER
CARESIZLER

4805

Bence yeni oğlunuza uzak durmayın başta nasıl olursanız öyle bir ömür devam eder çünkü tırnaklarını veterinerde kestirin ve istediği kadar vursun tıslasın ona sarılıp öpün kafasını sevin gece onunla birlikte yatmayı deneyin. Onlar bir pitbull gibi kafanızı gözünüzü koparıcak sizi öldürücek cinsten değiller. (Pitbullar üzerinden benzetme yaptım sadece yanlış anlaşılmasın lütfen onlarda bir pati) Ona korkmadan pata küte sevişmeyi deneyin zararlı çıkmazsınız emin olun :)

SelinTuksal
SelinTuksal

118368

yavaş yavaş alışacak, daha yeni ev yeni sahip travmasını yeni yeni atlatıyor :)

Diclecan
Diclecan

263

Haklısınız alışmaya başladı inşallah dahada iyi olucak diye düşünüyorum sürtüyor kendını kokluyor tıslıyor ama sewdiriyor..

Diclecan
Diclecan

263

Yükseklik korkusu var o yüzden kaçamaz kendisi 2 yaşında

SelinTuksal
SelinTuksal

118368

kediniz çok kilolu gerçekten. hangi mamayı kullanıyorsunuz?

Diclecan
Diclecan

263

Diclecan
Diclecan

263

Aslında Çok yemiyor 2 günde bi kap mama anca bitiyor

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1517 Görüntüleme
  • 21 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79822 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR