Veteriner Önerisi

martha
martha

13132 Puan

veterinerimi değiştireceğim. istanbul'daki bilinen en iyi veterinerler hangileri ?

12 CEVAP

miasugok
miasugok

12502

Twitterda bir aile sesini duyurmaya çalışıyordu maltepede bir veteriner kliniği erkek kedileri kısırlaştırırken öldürmüş. Hatta narkozun etkisinde diyip ölü teslim etmiş sanırım. Allah başa vermesin.


Altıntepe bio-vet veteriner kliğini kliniğin adı. En azından hangisinin kötü olduğunu bilirseniz seçmeniz daha kolay olur diye yazdım fotoğraf eklemeye de çalıştım aslında ama mobilden hala başaramıyorum.

apovlitos
apovlitos

1119

anadolu olarak kadıköyde ve üsküdardaki çoğu veterinerler iyi fakat isimleri ezberimde değil. avrupa yakasındaysa; fatih hayvan hastanesi, yaşam veteriner, timoşa veteriner. hepsi fatih civarında bulunuyor ve hem uygun hem de güvenebildiğim veterinerler. bahçelievler, incirli civarında da güzel veterinerler var. hangisi yakınsa tercih edersiniz.

Minnak53
Minnak53

10961

Peteriner Cemaliye karaağaç yagane şişli /
Yada istanbul vet DR.FİLİZ DEMİREL ve AKİF DEMİREL florya/ yada
Avcılar veteriner fakültesi yani tahlil röntgen vs herşeyi fakültede daha iyi rakamlara yaptırabilirsiniz sonra bu iki vet tavsiyemdir araştırabilirsiniz .

Kopek_sever
Kopek_sever

630

Neden değiştireceksiniz? Kötü bir şey olduysa ismi ile beraber anlatın belki o veterinere giden vardır yardımcı olmuş olursunuz:) nasıl?

martha
martha

13132

yok hayır. :) ev değişikliği sebebiyle

Kopek_sever
Kopek_sever

630

Hım:) peki

apovlitos
apovlitos

1119

avrupa yakası mı, anadolu mu?

martha
martha

13132

avrupa olması daha iyi olur ama anadolu da olabilir :)

martha
martha

13132

teşekkürler :)

CARESIZLER
CARESIZLER

4805

Zeytinburnu veteriner kliniği. Oranın sahibi Murat bey işinde ve meslek kariyerinde çok iyi çok başarılı işlerine şahit olduk. Bi çok veterinerde bulunmayan makinaları mevcut. Ücretleri biraz fazla gelebilir ama emin olun her zaman bir hastalığa nokta atışı yapıp petinizi en kısa sürede ayağa kalkmasını sağlıyor. Şöyle düşünün ucuz veterinerde sürekli gidip gelerek paranın nasıl gitttiğini anlamıcaksınız burda para size tokat gibi gelicek ama petiniz göz açıp kapatana kadar at sineği gibi uçuyor olucak :)

Minnak53
Minnak53

10961

İlave DR.FİLİZ DEMİREL , Ph.D ve AKİF DEMİREL kliniği özellikle her çeşit kanatlı kuş alanlarında çok iyiler çoğu vetler kanatlılardan anlamazlar..

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 3477 Görüntüleme
  • 12 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81680 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR