Ne Olacak Bu Canların Hali?

Gmz91910
Gmz91910

14251 Puan

Evlere sığdıramadılar,komşunun da bakmasını istemediler,bahçede hatta sokakta yaşamalarından bile rahatsız oldular😡 mama fiyatları arttı,hayvan sayısına kısıtlama geldi, son olarakta köpeklerimizin toplatılma kararı.hayvan sevmeyenler kına yaksınlar artık.köpeklerden korkarım aşamıyorum bu durumu ama çok severim kıyamam içimden sarılıp sevmek gelir ama çekinirim.
Bu karara bizler gibi karşı çıkanların yanı sıra bir çok destekleyen var.üretimine izin verilmiş,kötü ellerde harcanmış vahşi yetiştirilmiş yasaklı ırkların sahiplerinin cezalarını neden tüm masumlar çekiyor

4 CEVAP

Mia2021
Mia2021

13641

O kadar haklısın ki bende çok üzülüyorum. Küçükken beni köpek ısırmıstı ama bende fobi oluşmadı çocukluğumdan itibaren hayvanlarla iç içeyim köpeğimizi vuranı da gördüm kendimizi zehirleyenide şikayet etmeme rağmen hicbirsey yapmıyorlar di nerde kaldı insan hakları mama fiyatları almış başını gidiyor 1 buçuk kilo mama 170 TL 1 ay dayanmiyor ayrıca veteriner masrafları dışarda hasta kedi görüyorum götürmek istiyorum devlet yardımcı olsun diye tüm ücretlerini siz karşılarsaniz diyor veterinerler nasıl hayvan sever olmaz diye hep sorguladım çünkü gerçekten değer vermeyen çok veteriner tanıdım . Dolar düştü mama fiyatları hala yüksek elimiz gitmiyor almaya ama napiyoruz yinede alıyoruz sokaktaki hayvanlara bazen alamıyorum nasıl üzülüyorum . Bana bakıyormuş gibi geliyor hepsi.

Mia2021
Mia2021

13641

Pardon yazarken çok sinirlendim Hayvan Hakları yazacağıma insan hakları yazmışım.

Gmz91910
Gmz91910

14251

Evet veterinerler hele.zaten canlara yardım eli uzatan azdı şimdi iyice millet ücret korkusundan götüremeyecek.görmezden gelemiyorum içim almıyor bazı şeyleri senin ailen var çok ilgilenme böyle şeylerle diyorlar eşin birşey demiyor mu para harcıyorsun diyorlar 😅 yazık hayatlarında bir kez bile beslemenin yardım etmenin mutluluğunu yaşamamış insanlar.

Gmz91910
Gmz91910

14251

Eskiden her kediyi beslerdim görür görmez korksam da köpekleride beslemeye gayret ederdim şimdi sadece evimdekileri ve bahçemdekileri besleyebiliyorum.bahçeme gelince yeni kediler üzülüyorum eskiden sevinirdim şuan nasıl yeteceğim hepsine diyorum bizi ne hale soktular🙁 evimden arttırıp beslemeye çalışıyorum sokaktakileri ama bir anneyim evladım var onunda ihtiyaçları istekleri var herşey çok zamlandı zaten nasıl geçineceğiz derken bide hayvanlarımızın haline üzülüyoruz

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 451 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 5 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81957 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR