Üstüne Bastım

miasugok
miasugok

12502 Puan

Arkadaşlar ben napıcam kafayı yemek üzereyim veteriner gözlemle bi aksilik sezersen açarım muayenaneyi dedi oğluma bir şey olmuş mudur:( sandalyede oturuyordum ayaklarımı sandalyede toplamıştım pazartesi okul açılıyor sınıf grubuna bi şey yazdılar baya konuştuk aklım ondaydı sonra tek ayağımı indirdim ve o üzücü sesini duyup kaçısını gördüm :( bi şey yok gibi duruyo ama ya varsa:( zamanla ortaya çıkar mı allah korusun? nasıl anlıycam ölüyorum vicdan azabından bu gece uyutmasam mı acaba? Pet shopa gidip oyuncak ve değişik ödül maması falan alıyım unutturayım olanları diyorum ama bırakamıyorum da bi yandan gözlemliyim diye. Nolur fikir verin.

30 CEVAP

KedimVar
KedimVar

119251

Daha önce yemediyse kakası hafif ishal gibi olabilir alışkın olmadığı için ama sorun olmaz. Merak etmeyin ben de küçükken Peri nin ayağına, kuyruğuna basıyordum o da miyavlıyordu. Ben de hemen öpüyordum ama bir şey olmuyordu. Zaten ciddi bir şey olmamıştır erken davranıyorlar. Bizimki ben odaya girip kapıyı kaparsam ve o içeri giremezse kapının önüne pusu kuruyor ve benim çıkmamı bekliyor. Ben çıkar çıkmaz da ayağımın altına doğru koşuyor manyak. Kaç kere bastım bu yüzden patisine. O konuda bayağı bir deneyimliyim yani. :D

miasugok
miasugok

12502

Ya nasıl tatlısınız:) konuyu açarken kendimi berbat hissediyordum gerçekten içimi rahatlattınız çok sağolun :) selinin tarifini balıksız bi şekilde yaptım makarna ve yoğurt karıştırdım makarnaları ayırdı kabın dışına aldı yedi bi güzel:) çok şaşırdım makarnayı bu kadar seveceği aklıma gelmezdi. Arada yapacağım artık. Bi de gimcat baby paste macunu çok seviyo bi peyniri bi de o macunu miyavlaya miyavlaya yiyo çok enteresan bi şekilde. Biraz da ondan verdim. Bi de o kadar çok sıkıştırmışım ki bıktı benden ısırdı bütün kollarımı :) ısırmadan önce eiiiyy diyo ve koluma yapışıyo ya o kadar komik ki. Galiba hıncını aldı benden. Şimdi de napıcak diye olayın olduğu sandalyeye geçtim oturdum yine yatıyo ayaklarımın altında:) gerçekten çok arsız kediler. Bi sorunumu daha yardımlarınızla atlatmış bulundum çok teşekkür ediyorum sağolun :))

KedimVar
KedimVar

119251

Evet benimkiler de özellikle Lidya bayılıyorlar Gimcat e. Profine in ve orijen in de ödül mamaları çok iyi. :))

miasugok
miasugok

12502

Ya evet patateste yazıyor :( o kadar telaşlı okudum ki bi de ton balığı dağıttı bütün dikkatimi bi dahakine patates de ekleyip veririm :) bi telaş petshopa gidince gördüm aslında orijenin ödül mamasını ama çok pahalıydı :( gerçi sanki gramajı fazlaydı biraz büyük bi paketti ama şimdilik beklesin dedim mamamız da azaldı yakında mama almam gerekicek:)

SelinTuksal
SelinTuksal

118368

:)) iyi olmasına sevindim romeonun, ve tabi sizinde :)

SelinTuksal
SelinTuksal

118368

çok geçmiş olsun. zeki beye iikmiz de güvaniyoruz, sakin olun benimki de çooooook kçtü tahtaya çarpmıştı kafasını benim yüzünden :(( kaç kere kapı arasında kalıyordu az kalsın :(( ama bişey olmadı. bütün ağırlığınızı vermediyseniz sorun olmaz herhalde.

SelinTuksal
SelinTuksal

118368

yok daha önce başka bi şkeilde burkulmuş romeonu ayağı ama artık iyi :) şimdi de kaliba tam üstüne basmış ama bence basar gibi olmuştur tam basmamışsınızdır o erken tepki verir çünkü. bir de siz zeki beye cep telefonundan mı, kliniğinin numarasından mı ulaşıyorsunuz?

Findikzeynep
Findikzeynep

2289

Eğer patisine bastıysanız bence pek bir şey olmaz.Tabi yinedr veterinert şart:(

SelinTuksal
SelinTuksal

118368

basit gizem hanım, bu gece yatın, kalktığınızda eski haline dönmüş olur :)) yarın gidersiniz veterinere de :))

miasugok
miasugok

12502

Ya yazdığınızı şimdi gördüm kliniği arıyorum her seferinde o numara cep telefonuna yönlendirilmiş halde sanırım. Genelde klinik telefonu açılmıyor ama zeki bey anında beni cep telefonundan aramış oluyor

SelinTuksal
SelinTuksal

118368

gizem hanım bi kere de tılsımın bi yeri- neresi oluğunu görmedim- sallanan sandalyenin altında kalmıştı ben sallanırken :(( o ara o korkuyla ve iman gücüyle o sandalyeyi nasıl kaldırdığımı hatırlamıyorum bile. ben bir şey olduğunu sanmıyorum :))

miasugok
miasugok

12502

İnşallah romeoya da bi şey olmamıştır o an ne hissettiğinizi o kadar iyi anlıyorum ki size anlatamam :( yemin ederim çocuğumun üstüne bassam bu kadar üzülmezdim. En azından anne üstüme bastın ve şuram ağrıyor derdi. Kediciğin ağzı var dili yok öyle olunca insan kahroluyor :(

SelinTuksal
SelinTuksal

118368

ben de o gece nasıl ağladım ama ... geçti artık benimki, bakın şimdi hamile :))

SelinTuksal
SelinTuksal

118368

hiç çıkmayın dıarı kendiniz yapın, ya da çıkıp light ton balığı alın :)) tavsyem, yağsız tuzsuz makarna pişirin, paatetesi haşlayıp püre gibi bişey haline getirin, içine light ton balığı koyun :)) bayılacakıtr :)) yanına azıcık da yoğurt koyun, sonra deymeyin keyfine :))

SelinTuksal
SelinTuksal

118368

bu arada bu üçünü karıştırın, yoğurt ayrı dursan sadece

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 12834 Görüntüleme
  • 30 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80274 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR