Hayvan Şiddeti Ne Zaman Son Bulacak?

Catincat
Catincat

1090 Puan

Evet arkadaşlar gün geçmiyor ki ülkemizde hayvanlara olan eziyetler durmak bilmiyor bugün haberlerde "köpek bıçaklayan bir insan demeye utandığım ve insan yerine koyamadığım ne idüğü belirsiz birine (biri derken birey olarak saf dışı bıraktığım şahıs) denk geldim gerçekten bu kadar mı vicdansızlaştınız yeter artık ya bunlara bir son verilsin ya da çok ağır cezalar çıksın bu sadece bahsettiğim bugün gördüğüm haber devamı geldikçe geliyor lütfen artık son bulsun bu olaylar yeter siz neler düşünüyorsunuz bu konu hakkında?

7 CEVAP

Hayvanasigi0
Hayvanasigi0

2836

Türkiyede oldugu durece son bulmayacak çünkü cezası küçük paralar maalesef ki

Pikapru
Pikapru

15912

Her şey yasalara bakar. Caydırıcı bir ceza olsaydı, hayvanlar mal yerine can sayılsaydı her şey değişirdi. Bugün bir hayvana tecavüz, şiddet, öldürme haberlerini bu kadar sık görüyorsak bir canın hayatının mahvolmuş hâlinin cezasının birkaç yüz lira olmasıdır. Çünkü bu tarz insanlar eğitilmez ancak yaptırım gücü olan cezalarla baskı altına alınabilir. Ama bu bizim ülke için ütopik maalesef. Bu ülkeyi yöneten kişi kanunen hiçbir dayanağı olmayan bir açıklamayla sokak hayvanlarını toplattırmaya, ölüme yollamaya karar verdi. En kısa zamanda sistemin değişmesi dileğiyle..

Palyaco
Palyaco

218519

Bu zihniyet duzelmedikce tabi çoğu insan hariç

izmirle
izmirle

10941

Zihniyetler değiştiğinde

deniznergis
deniznergis

12866

son zamanlarda bu belediyelerin yalakalık yapmak için toplayıp barınaklarda aç bırakılan hayvanları gördükçe içim acıyor artık bu kadar zulüm bu kadar eziyet hiç bir dönem görmedi bu canlılar.bagajımda her daim kuru mama yaş mama taşırım nerede bir aç canlı görsem karnını doyurmaya çalışırım son dönemde hayvanlar artık insanlardan aç olsalar bile fellik fellik kaçıyor ,haytaptan sohaykodan öyle görüntüler geliyorki artık kıyamet kopsun diyorum resmen.

teddybal
teddybal

123878

Ne zaman son bulur biliyor musunuz, başımıza hayvansever birileri geçtiğinde, kesinlikle bunun başka yolu yok, çünkü ötelenen dışarda bırakılan göz ardı edilen hep hayvanlar oluyor, diğer her şey hayvanlardan önde. Umarım her şey dilediğimiz gibi olur artık..

blue_hpood
blue_hpood

128183

bir babayiğitin çıkıp bu o.çocuklarından birini kafasından vurmadığı sürece son bulmayacak. adalet yok burada, olsaydı böyle bir şeyi asla savunmazdım fakat artık canımızın güvenliği bile yok.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 521 Görüntüleme
  • 7 Cevap
  • 4 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80810 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR