Kedi Çiftleştirmesi

Arkadaşlar kedim kızgınlıktaydı dişi kedim erkek kedinin evine gönderdim gönderdiğim kişi ilgilenmedi ne yaptılar ne ettiler hiç bilmiyorum kızım eve geldiğinde çok agresif elimi resümde gördünüz gibi sadece sevdim sonra bi anda beni bu hale getirdi eve geldiğinde kızgınlığı devam etmiyor eskisi gibide kendüni sevdirmiyor sizce çiftleşmidir yada hamile olma olasışığı var mı erkek kedi 1 saatliğine bize geldiğinde erkek kediye ilk gün hırlıyordu bizde iken hiç hırlamadı sadece tokat atıyordu bide sürekli burnunu kokluyordu erkeğin ve kalça kısmını kokluyordu


16 CEVAP

simbakedi
simbakedi

136159

yavru mu istiyorsunuz bu kedinizi nasıl sokaktan aldıysanız gidip aynı şekilde alabilirsiniz yavruları da, ya da başka sitelerden. makale attık onu attık bunu attık hala veteriner diyorsunuz. müşteri gözüyle bakıldığınızı anlamanız için illa kedinizin aşırı hasta mı olması gerekiyor yani? satmaya niyetim yok demişsiniz zaten satamazsınız da, insanlar sokaktakileri bile zor sahipleniyor sizinkilere kucak mı açacaklar sanıyorsunuz? madem bu işi ciddi şekilde yapıyorsunuz bari bilinçsiz şekilde yapmayın, hiçbir fikriniz olmadığı çok ortada. petlebi üyeliği de silmek zorunda değilsiniz. sizin gibi üreticiler hesaptan çıkış yapıp bir daha girmezse çok daha mutlu da oluruz. şimdi üretici tayfa gelmeden şu makaleyi tekrar atiyim. "zararlarıyla" ve faydalarıyla kısırlaştırma karşılaştırması yapmışlar. sonucu okuyun en azından.
http://carodog.eu/wp-content/uploads/2014/10/PAV045web.pdf

simbakedi
simbakedi

136159

az bile olmus patilerine saglık

duman_cat_world
duman_cat_world

131269

Daha doğru dürüst yazamıyorsunuz bile. ”Artis” diye bir kelime mi var? Hem yavru bakmak istiyorsanız sokaklar sahipsiz can dolu. Kedinize çiftleştirerek (satmasanız bile) kanser riskini göze almış oluyor ve kediyi strese sokuyorsunuz. Bizim bir art niyetimiz yok, teknoloji çağındayız kısırlaştırmanın faydalarını, çiftleştirmenin risklerini internetten bi araştırın isterseniz.

beyzathemoc1
beyzathemoc1

118037

Kedinize tecavüz edilmesinden zevk alıyorsanız ruh ve sinir hastalıkları hastanesinden randevu almanızı tavsiye ederim

duman_cat_world
duman_cat_world

131269

Bir post daha açmıştınız çiftleştirmeyle ilgili. Gereken tepkiyi de aldğınızı düşünüyoruö ancak yine post açmışsınız. Kedinizi elalemin evinr çiftleştirmeye gönderirseniz böyle olur. Kediye de yazık, alışık olmadığını bambaşka bi ortama yollamışsınız. Çiftleştirme sorularıyla sayfayı kaplamayın artık! Dostunuzu seviyorsanız kısırlaştırın.

theyusra
theyusra

16477

3 gün aynı odada yalnız mı kaldılar? siz kafayı mı yediniz ya? biri sizi hiç tanımadığınız biriyle 3 gün aynı odada yalnız bıraksa ne hissedersiniz? dua edin parçalamamış kolunuzu, çünkü biri bana böyle bir şey yapmış olsa ben kopartırdım. hala nasıl bir yol izlemem gerek diyorsunuz bir de utanmadan, yapmamanız gereken her şeyi yaptıktan sonra bu soruyu sormanın ne anlamı var tam olarak?

duman_cat_world
duman_cat_world

131269

Ben de pet shoptan almadım, sokaktan kurtardım zaten. Bilmeden konuşmayın, iyi günler.

Hangulsadan
Hangulsadan

1954

@Anonymus320465
Yine herkes bana yaptığı gibi sizede yargı dağıtmış. Ahahaha çok tuhaf insanlar var.sizi bilgilendirmek için yazıyorum bende kedi ciflestirdim .Ve bende erkek evine yolladim hatta 1 hafta kaldı orda .benimkide agresiflesti çok normal bu durum .yani sizinkide bi kaç güne düzelir .ciflesip ciflesmedigini gönderdiğiniz kişiye sorun gormemismi hic.
Kedi kısırlaştırmak da bi marifet değil bu hayvanlar doğaları gereği anne oluyor ciflesiyor ya hani .

Erkek kedimin evinde 6 gün kaldı 3 günü aynı odada yanlız kaldılar

Ben kedime veteriner tavsiyesi ile erkek yanına gönderdim ayrı yavruları bakmada boynum borcu herkes niye böyle tepki beriyor anlamıyprum kötü bişey yapsaydım haklısınız herhangi kötü bir durum olduğunu düşünmüyorum tecrübesi olan birisi var ise cevap verir

Teşekkür ilginiz için sağolun

Duman ben zaten sokaktan sahiplendim gidip petten british almadım

duman_cat_world
duman_cat_world

131269

https://www.instagram.com/p/CY9CpObMrL-/?utm_medium=copy_link


Bi okuyun şu yazıyı. Belki vicdanınız sızlar.

Hangulsadan
Hangulsadan

1954

Tek sıkıntı karşı tarafın tecrübesizliği . İlgisizliği . Benim gönderdiğim kişi çok kedi ciflestirdigi için baya bilgiliydi .Ama yinde benim kedimde agresifti o dönemde normal yani .

Hiç kimse adam akıllı cevap vermiyor işinize gelen şeylerde cevap vermeyi iyi biliyorsunuz burda yavru almak istiyorum nasıl yol izlemem gerektiğini sorduğumda hiç kimse cevap vermiyor sanki kötü bişey yapmış gibi herkes havalarda benim kedim cins kedi değil sokak kedisi sokaktan aldım yavruları cins kedileri olanlar gibi doğurtup satmaya amacım yok siz bu zihniyetşe gelmişsiniz bide artis artis konuşuyorsunuz

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 765 Görüntüleme
  • 16 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 78219 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR