British Shorthair ,Scottish Fold Hângisi??

Merloli
Merloli

113418 Puan

Anket

biritish shorthair
(10 oy)
scottish fold
(17 oy)
Toplam (27 oy)

Bundan önceki sorumda ablâmın üniversiteye gideceğini orada kedi mi köpek mi almalı ,hangisi daha uygun olur diye sormuştum.herkes kedi demişti şimdide sizce biritish shorthair mı almalı scottish fold mu .hangisi evde yalnız kalabilir veyâ hangisinin bakımı daha kolay? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler..

16 CEVAP

zeynepgurgen
zeynepgurgen

114431

Cinsi ne olursa olsun her bir hayvanın karakteri farklıdır. Para verip cins hayvan almanız onun evde yalnız kalmayı seveceği, uysal olacağı anlamını taşımaz. Sahiplendirme ilanlarına bir göz atıp annesiz bir bebeği alabilirsiniz.

Doggylove
Doggylove

528

Satın alma sahiplen! Şu an o kadar öfkeliyim ki

GizemAltan
GizemAltan

9985

En güzeli tekir kedidir.

SelinTuksal
SelinTuksal

118368

ikiside değil. domestic shorthair alsın.

KedimVar
KedimVar

119251

Scottish fold. :)) hayatımda gördüğüm en uysal kediler. :))

dollfacepersian
dollfacepersian

132611

Hangisini tercih ederseniz edin Petshop tan almayın. Cattery lerden annesini babasını gördüğünüz,iyi bakılmış veteriner kontrollü,yeterli anne sütü almış bir yavru tercih etmeniz kötü şeyler yaşama riskini(kedinin hasta,aşırı hassas olması vs) oldukça düşürecektir

GoldenOdin
GoldenOdin

12760

Kesinlikle exotic shorthair alın çok tatlılar ❤❤❤

miasugok
miasugok

12502

Herkes istediği kediyi sahiplenmekte özgür tabi ama yazmadan duramadım ben de okulum var kolay bakayım ilk kedim cins olsun öyle alışayım falan diye düşünüp oğlumu sahiplendim ama inanın çok yaramaz. Ellerim kollarım yara bere içinde, evde asla ders çalışamıyorum, okul çıkışı kütüphaneye gidiyorum mecburen ki normalde hiç sevmem kütüphaneleri. geldiğimde bütün oyuncakları apayrı yerlerde buluyorum çamaşır sepetinden olta çekmeceden fare falan çıkıyor. Akşamları asla deliksiz uyuyamıyorum, mutlaka en az bir kere uyandırıyor. Önce kafama çıkıp oturuyor, tepki vermeyince yalamaya başlıyor, yine uyanmayınca da ısırıyor.


He arkadaşımın dişi britishi var mesela, evde kedi var mı yok mu onu bile anlamazsınız o kadar sessiz. Önüne oyuncak atıyorsunuz bön bön bakıyor. Yanında yemek yiyorsunuz hiç oralı değil. Çok seviyorum miayı da ama ruhsuz bence.


Yani demek istediğim kedinizin cins olması sizi bu sorunlardan kurtarmayacak. Tekir alın diye demiyorum, tabiki istediğiniz cinsi alın ister tekir ister scottish ister british ben sadece aldıktan sonra şaşırmayın diye yazmak istedim.

KedimVar
KedimVar

119251

Evet onun cins olması sakin bir kedi olacağı anlamına gelmez. :)
Benim kedilerimden biri 5-6 saat boyunca aynı yerde aynı pozisyonda yatar. Hiç yaramaz değil köşe minderi gibi. :))
Ama diğeri kaç kere eşyalarımı yere düşürdü, evdeki bibloları kırdı sayamıyorum bile. Ne zaman ödev yapsam gelir ödevimin üzerine yatar kalkmaz. Ne Zaman meyve yesem ya gelir hepsine Pati atar ya hepsini yalar ya da üzerlerine çıkar oturur. Sabahın çok erken saatlerinde benden başlayarak bütün aile üyelerini sırayla uyandırır sırf canı sıkıldığı ve sevilmek istediği için. Daha yaptığı birçok şey var. :))
Yani cins kedi sakin olacak uslu olacak diye bir şey yok. Alırken bunu göze alıp da almak lazım. Sonra ben uslu sanmıştım bu niye böyle çıktı diye düşünmeyin. :))

Petlife12
Petlife12

196

Aslında ikiside birbirine yakın cinsler , sosyal hayvanlar , Scottish fold alabilirsin

martha
martha

13132

exotic shorthair alın :)

Merloli
Merloli

113418

Teşekkür ederim tavsiyeleriniz için şuanda cevaplarınız sayesinde üye olduğumuz barınaktan almaya karar verdik ama sonu ne olur bilemem :)

georgestaub
georgestaub

4725

bence sokakta dolaşın tesadüfen bir yavru bulun eve getirin besleyin, aşılar mama tuvalet vs

Merloli
Merloli

113418

Teşekkürler :)

Merloli
Merloli

113418

:)) teşekkürler

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1935 Görüntüleme
  • 16 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 78354 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR