Napicam Yardim

TarcinBey
TarcinBey

13649 Puan

Eve çocuklu misafir geldi uzun sureli kalmali. Kadin sürekli yumurta verme alerji olur ekmek verme tüyü dökülür mama disinda hiçbir sey verme hasta olur diye dirdir yapiyor. Anlatsam bazi şeylerin yararli olduğunu veya verilebileceğini anlamaz yine de. Oğlu da sürekli kediyi sıkıştırıyor üzerine top atiyor oynuyorum ayagina bogazini sıkıyor hicbir şey olmasa uyurken gidip rahatsiz ediyor elliyor. Ben görünce müdahale ediyorum tabi ki ama sabah evden cikiyorum aksam geliyprum calistigim icin. Yapma etme desen anlicak bi cocukta degil. Annem ilgileniyor müdahale ediyor. Önceki sahibiyle hala irtibat icindeyiz annem ver birkaç gün diyor ama kadini sürekli rahaszi etmek istemiyorum ve ne zaman gidecekleride belli değil. Akil verin ne yapabilirim, yapmaliyim?

22 CEVAP

Cotontzu_Siri
Cotontzu_Siri

127155

Selincim sakin ol. Çocuğa söylersin, yaparsa uyarırsın, yaparsa kızarsın, yaparsa azarlarsın, yaparsa cezalandırırsın, tekrar yaparsa dayağı hak etmiş demektir.

dollfacepersian
dollfacepersian

132611

Cotontzu_Siri'nin cevabını yanlışlıkla beğendim. Küçük bir çocuğa bir şeyler öğretmek için şiddete baş vurulmamalı bence. Dayaktan önceki kısımlara katılıyorum

Cotontzu_Siri
Cotontzu_Siri

127155

Açıp bikaç makale okutun. Çocuktan rahatsızlığınızı da ciddi ciddi söyleyin. Ekstra verdiğiniz hiçbir şey kuru mama kadar zararlı değil, bunu da söyleyin. Üstüne şunu eklemeyi unutmayın, sakın hayvan almasınlar.

Bence annenizin dediği gibi eski sahibine verin bikaç günlüğüne en azından yazık yavrucağa. Çocuk da küçük daha anlamaz zaten ikisine de oluyo olan dinlenir kedicik de

kedilikizzz
kedilikizzz

114984

Ne makalesi okutmaktan fln bahsediyosunuz ya :) çocuk döven bi zihniyet makaleyi mi anlayacak. Bence aklınız kalmaya devam edecek çünkü bazı çocuklar hiçbir şeyden anlamıyor ama eski evine geçici yollamakta hoş değil kedi ordan oraya olmaz dediğiniz gibi.

KedimVar
KedimVar

119251

Çocuğun annesini uyarın bence. Ya da direk sert bir sesle çocuğu uyarın. Kaç yaşında ki çocuk?

SelinTuksal
SelinTuksal

118368

kedinizi bi odaya kilitleyin, işe giderken anahtarı annenize verin. ekmek zaten vermeyin. yumurtayı haşlanmış ve sadece haftada 1 verin.

TarcinBey
TarcinBey

13649

5 yasinda. Kediye hicbir şey yapmasa bile evde kosusturmasi yuksek sesle konuşması bile urkutuyor onu. Annem sabah kişmiş çocuğu oyle olunca da annesi dövmüş çocuğu annem de rahatsız olmuş bu durumdan tabi am çocuk ona rağmen devam ediyor hareketlerine. Ekmek içi yemeyince kendini yerden yere atiyor ve bi kaç yerde ölçülü şekilde verince xarari olmadigini okumuştum. Evlerinde de daha 1 aylik kedi varmis. Nasil sağlam kalmis anlamadim

SelinTuksal
SelinTuksal

118368

bakın buse hanım sölediğiniz şey normal bişey değil farkındasınız dimi siz. 5 yaşında demişsiniz 5 YAŞINDA ÇOCUĞU DÖVDÜ DEMİŞSİNİZ?!!!!

Tugbap
Tugbap

593

yerinizde olsam kedimin yanına asla yaklaştırmam özellıklede uyarırım isterse babam olsun onların konuşmaya dili yok ki dertlerini anlatsınlar bence bır an önce mudahale edin kedinizin yerını degiştirmeyin psikolojisi sürekli yer degişimlerinden etkilenmesı illaki kısa sürede size alışmıştır..Ben eski sahibi olsam geri 2.3 günlük getirseniz bir daha size vermeyı düşünmezdim bunuda göz önune almalısınız bence..

TarcinBey
TarcinBey

13649

Ve kediyide oradan oraya sürüklemek istemiyorum zaten sürekli

XxBulut
XxBulut

2829

bende aynı şeyi sık sık yaşıyorum kuzenleri gelip duruyor.Hasta oldu ısırır diyorum yanaşamıyorlar bile.Ama korkudan teper mi kediye onu bilmiyorum

zeynepgurgen
zeynepgurgen

114431

Çok sıkıntılı bir durum. Bütün gün işte de aklınız onda kalıyordur eminim. Annesi ile konuşsanız büyük ihtimalle huzursuzluk çıkacaktır. Belki çocuğa kedinin hasta olduğunu, dinlenmesi gerektiğini söyleyebilirsiniz. Gerçi çocuklar pek takmıyorlar ama bir şansınızı deneyin. Bol şans diliyorum.

SelinTuksal
SelinTuksal

118368

?!! siz kedinizi kitleyin anahtarı da annenize verin.

SelinTuksal
SelinTuksal

118368

bi dakika ya ??!!!!!!! ÇOCUK DÖVMEK NE DEMEK SİZ FARKINDAMISINIZ SÖYLEDİĞİNİZİN?!!

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1524 Görüntüleme
  • 22 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80118 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR