Sultan Papağanımın Kafası Kapıya Sıkıştı

Kapının üstündeymiş papağanım eşim kapı tam kapanmiyo zaten de kapatiyim derken paşayı sıkıştırmış kafası arada kalmış galiba tam görememiş yere düşmüş canı yanıyor şimdide bı saflik var üstünde en sevdiği şarkıyı açtım meyve verdim gözünü kapatiyo sadece yanına gelince de tıslıyo eğer boynu kirilsaydi yaşamazdi hasar kalır mı yada ölür mü? Normalde hiç tutturmazdi şimdi istediğin gibi tutturuyo elimi falan issirmaya çalışırdı o da yok. Kafese koydum nereye koyarsan orda kaliyo çıkmak için can atan kuş gitti bambaşka kuş geldi.


2 CEVAP

Novalizm
Novalizm

947

Boynu ezilmiş veya boyun hücresi hasar almış olabilir. Nazikçe elinizi boynuna götürün masaj yapmaya çalışın herhangi bir ağrılı yerde kendini geri çeker veya ısıtabilir sizi elletmiyorsa kendini kafesindeyken dikkatini çekecek bir obje ile etrafında 180 derece döndürdün nereye doğru bakmıyorsa o tarafından acı çekiyor olabilir. Siz bir veterinere kuşunuzu götürüp batırın isterseniz çok geçmiş olsun :( İnşallah ezilmişlik yoktur minnakta.

ytmzeypcn
ytmzeypcn

722

Eğerki sağa sola hareket ettiriyor ve bu zamana kadar yaşadıysa zaten kırılmamıştır diğer arkadaşın dediği gibi doku ve sinirlerde ezilme olmuş olabilir en sağlıklısı bir veteriner hekimin görmesi.
Fazla hareket etmemesi yada size gelmemesi hem istemeyerekte olsa canını yaktınız hemde aldığı darbeden kaynaklı ağrısı vardır bundan kaynaklı böyle davranıyordur.
Siz veteriner heküme götürün götürmeyecekseniz ise dediğim gibi kontrolde bulunun hareket etmesinde yada boynunda anormal bir durum olup olmadığını
Ve fazla hareket etmesin bu sıralar, kuşun suyuna polivit yada supravit denilen çocuk multivitamini var birkaç damla damlatın(suyunu günlük değiştirin) ama çok sık vermeyin.
Belki normal yem yemek istemeyebilir vu yüzden "yumurta maması" yapıp verin bilmiyorsanız tarif internette bulursunuz

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 674 Görüntüleme
  • 2 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80732 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR