Kedinin Altına Kaka Kaçırmasınının Sebebi Nedir?

mehmtsirin
mehmtsirin

735 Puan

Başlıktada belirttiğim gibi kedim kaka kaçırıyor, bi süre önce ishal olmuştu ishal tamamen geçmişti ama şu an ara sıra tekrar ishal olmaya başladı ve özellikle de kaka kaçırıyo hiç böyle olmamıştı ne yaptıysam çözüm bulamadım her tarafı berbat etti nereyi bulursa oraya bırakıyor, daha önce böyle bi sorun yaşayan varsa neler yaptığı konusunda beni bilgilendirirse çok sevinirim.

17 CEVAP

mehmtsirin
mehmtsirin

735

Ama geçen sefer gözü için veterinere götürdüm ve verdiği ilacın hiç bi faydası olmadı halbuki alıp eczaneye götürdük hem kediyi gösterdik hemde ne yapabiliriz diye sorunca bize bi ilaç verdi bi kaç gün içinde hiç bi şey kalmadı.

miasugok
miasugok

12502

Olcay bey sizi gerçekten hiç sevmiyorum öncelikle bunu söylemek zorunda hissettim. Kocaman adamsınız yaşınız 46 ama gerçekten çok kaba saba bi insansınız. Sözümün arkasındayım. Size yarar sağlayan biy şey başkasına yarar sağlayacak diye bir kural yok. Öyle olsaydı ne doktor olurdu ne veteriner, eczacı olurdu sadece.

mehmtsirin
mehmtsirin

735

Patates ve yoğurt yediremiyoruz ama ilacı denemek lazım.

miasugok
miasugok

12502

Tesadüftür

mehmtsirin
mehmtsirin

735

Tesadüf olduğunu sanmıyorum eczacılar ilaçları doktorlardan daha iyi biliyorlar.

Anonymus827062
Anonymus827062

11754

Kulaktan dolma diyen arkadaş biz denemedigimiz bir şeyi onermiyoruz kusura bakmayin da. Bunu herkes bilir ve uygular. Azicik kendi kendinin doktoru olmayı becereceksin... O bahsettiğim ilaç 0-6 yaş için küçük bebeklere veriliyor. Onlar ne kadar hassassa bu canlılarda öyle...

Ozzge
Ozzge

7249

Öncelikle çok geçmiş olsun. Kediniz kaç yaşında ? Aynı sorunu yaşamadım ama ishali tamamen gecmeyip tekrarlıyor olabilir mi?Geçen hafta sokaktan geçici aldığımız bir yavruyu ishalden kaybettik vette kalıyordu iyiye gittiğini düşünürken tekrarladı..
Tavuk göğsü, pirinç lapası, haşlanmış patates ishaline karşı yapabilirsiniz.Ne gibi yollar izlediniz biraz paylaşır mısınız? Acaba tekrarlıyor olabilir mi veteriner ne diyor bu konuda ,sordunuz mu? Bu aralar fib hastalığı varmış etrafta dikkat edin :/

mehmtsirin
mehmtsirin

735

Teşekkür, et türü bi şey dışında pek bi 8 veya en fazla 9 aylık 2 gözü birden görmüyo 5 ay önce bulduğumda veterinere götürdüm tedavisi yapıldı ve sahiplendirirler diye düşünerek belediye veterinerinde bırakacaktım çünkü evde fazla kedi vardı ama veteriner kimse almazsa uyutacağını söyleyince bizde kendimiz sahiplendik ve anne sütünü tam almadığı için elimizden gelen özeni gösterdik durumu iyiydi. Son günlerde ishal oldu bu ishal geçti bi ara ama yine başladı. Dediğim gibi et türü dışında hiç bi şey yemiyo şımarıklıkmı yoksa başka bi şeymi bilmiyorum ki hem pirinç ve patates de denemek istedik ama hiç yanaşmıyor, veterinere de götüremiyorum, buraya yazdım ki belki bu tür durumlarda veterinere gitmeden tedavi şekli vardır diye.

mehmtsirin
mehmtsirin

735

Ben bulduğumda odunların arasında korkarak bekliyordu ve kardeşlerinden baya küçük görünüyordu çünkü yeterince beslenememiş ve biz alıp sahiplendikten sonra 5 ay geçmesine rağmen hala normal yaşıtlarından çok küçük görünüyor, büyümüyormu gelişimimi yavaş bilmiyorum acaba anne sütünü tam alamaması ve iki gözünün görmemesi falan hem gelişimini hemde psikolojisini bozmuş olabilirmi ama evlat gibi bakıyorum yani yalan yok konuşuyorum sohbet ediyorum öpüyorum oynuyorum ve oda bundan çok memnun bana aşırı bağlı, gözünden dolayı huzursuz olmasın diye elimden geleni yaptım ama ishal durumu beni çok endişelendiriyor.

blackwofy
blackwofy

667

Patates ve yogurt verip diskilarini kum kabina koyun duzelicektir.

miasugok
miasugok

12502

Bence kulaktan dolma ilaç denemeyin.

Toscana
Toscana

4538

Parazit olsbilirmi benim kıxımda buyumuyordu parazit tedavisi yapıldı dokunce rahatladı dışkısıı duzeldi buyudu kılo aldı

Anonymus827062
Anonymus827062

11754

Üstelik bahsettiğim bir ilaç değil bağırsak florasini düzene sokmak yararlı bakterilerin sayısını arttırmak için üretilmiş. Kulaktan dolma demeden önce arastir sonra konusursun...

mehmtsirin
mehmtsirin

735

Gereksiz tartışmalar kalp kırmaktan başka bi şeye yaramaz elimize bi şeyde geçmez, fikir alışverişinde bulunuyoruz ve herkes aynı fikirde olmayabilir saygı duymak lazım, ikinizede teşekkürler fikirleriniz için.

Kaygan kara ağaç tozunu kullanmayı deneyin

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 25980 Görüntüleme
  • 17 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80321 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR