*********.Com

goknur
goknur

18247 Puan

Arkadaslar bu site guvenilir mi sizce kullanan varmi ?



  • *********.com

32 CEVAP

Cotontzu_Siri
Cotontzu_Siri

127155

Ürünleri iyi değil. Güvenilir.

goknur
goknur

18247

Bu butceden butceye degisebilir bence. Bazi yerlerde cok iyi oldugu hatta hatta cok kaliteli mamalardan bile iyi oldugu yaziyor bazi yerlerdede kotu oldugu bir arkadasimda bu markayi kullaniyormus

Anonymus827062
Anonymus827062

11754

Bonacibo guzel ve taze bir mama. *********.com dan sipariş bugün ver yarın elinde o kadar çabuk geliyor. Son kullanma tarihi konusu bir hafta önce üretilmiş taze mamalar geliyor. Fakat benim kedilerime diski konusunda yaramadı diskilari çok cıvık ve ishale yakın. Bu benim hoşuma gitmiyor. O yüzden değiştirdim. 8kg mama kullandım. Şimdi trendline kullanıyorum balıklı.

goknur
goknur

18247

Bana hemen hemen her konuda cok yardimci oluyorsunuz olcay34 tesekkur ederim size gercekten, tabi diger herkese cevaplari icin tesekkur ederim bu ayri birsey

Anonymus827062
Anonymus827062

11754

Rica ederim goknur hanım. Birbirimize yardımcı olmak için buradayız. En pratik en kolay çözümlere ulaşmak için...

Benim1kedimvar
Benim1kedimvar

16581

Bi tek benim minnoşa yaradı heralde

miapaw
miapaw

4078

Kendin hazırla en güveniliri bu. Bonacibo denemiştim sonuç berbattı. Ayrıca firma olarak da hiç mesleki etik sahibi degiller.

Cotontzu_Siri
Cotontzu_Siri

127155

Olcay bey
Bir mama firması içeriğini mutlaka tam olarak yazmak zorundadır. Ülkemizdeki mama standartları maalesef ki çok kötü. Standartlar bu kadar kötü olduğu için firmalar da rahat davranabiliyor. Eğer ürünü sallama yapabilecek bir firma varsa o da yerli firmalardır. Kedi dediğiniz hayvan etçil ve belirli besin ihtiyaçlarına sahip, bazı gıdalardan uzak durmalılar. Deneme yöntemiyle bir mamanın kalitesini anlayabilmek için bir kedi hayatı boyunca kullanmış olmanız gerekir, beslenmenin görünmeyen etkilerini es geçemezsiniz. Kusura bakmayın ama bu sizin kedinizin sağlığını yeterince önemsemediğinizi gösterir. Bunun üstüne içeriğine, besin değerlerine, güvenilirliğine, toplatılma geçmişine, ödüllerine... bakarak bilinçli bir şekilde mama seçilmesine bilinçsizlik demeniz hiç mantıklı değil.

Cotontzu_Siri
Cotontzu_Siri

127155

Felix purinanın ve purina hayvan deneyi yapıyor! Göknur hanım, onu ben şikayet ettim çünkü yalnızca felix reklamıydı. Purina hayvanların yararına asla çalışmaz!

Cotontzu_Siri
Cotontzu_Siri

127155

Evet eminim, %100 eminim. Kanıt göstermekle uğraşmak gibi bir niyetim yok. Bu soruya cevap vermekten sıkıldım artık. Sadece analiz değerlerine mi bakıyorsunuz mama seçerken? Hepiniz aynısınız. Bir daha cevap vermeyeceğim. Geri kalanı sizi ilgilendirir. Bence araştırabilecek imkana sahipsiniz. Sizin yerinize araştırmaktan çok sıkıldım, artık uğraşmıyorum. Bana istediğiniz cevabı verin. Uğraşmaya değmez. Nasıl olsa ben size bir şey anlatamayacağım çünkü işinize gelmeyen her şeye kanıt istiyorsunuz. Sonra kanıtın doğruluğuna kanıt istiyorsunuz. Son olarak, açıkçası purinanın hayvan deneyi yaptığını bilmediğinize inanmıyorum. Bu şekilde devam edin. Ben bu soruya bir daha girmem. Petlebi çok saçma bir yer olmaya başladı.

Klimt
Klimt

2166

Site inanilmaz hizli ve guvenilir bir site. Ustelik kargoyu secebiliyorsunuz (bazi kargolarla sorun yasadigim icin bu onemliydi). Biz kullaniyoruz herhangi bir problemimiz yok bonacibo ile ilgili fakat veterinerimiz onermedi. Internette de kotu yorumlara rastladigimiz icin alternatif aradik. ********* numune olarak da gonderiyor bildigim kadariyla. Deneyip gorebilme sansiniz da var.

zehraaozlu
zehraaozlu

4497

Cotontzu_Siri doğru olan her şeyi söylemiş ama ben de bonacibo kullanmış biri olarak asla tavsiye etmiyorum. Bir arkadaşın dediği gibi seveni de çok sevmeyeni de çok. Benim kedimde aşırı dışkı yapma, kumun kaka ve çiş kokusunu ememeyeceği kadar iğrenç koku, tüylerinde fazla dökülme, bağışıklığı güçlendirmediği için defalarca hastalanması ve ağız kokusu gibi bir sürü soruna yol açtı. Bonacibo'nun çıkardığı sıkıntılar yüzünden veterinere verdiğim para kaliteli bir mama parasından daha az değildi. Bütçeniz daha iyisini alamayacak kadar kısıtlıysa bir şey diyemem, ama kullanmasanız çok iyi olur.

yasement
yasement

119858

Ben hic kullanmadim ama bonaciboyu veteriner akrabam kedisine ve kopeklerine kullaniyor. Fabrikalari izmirde *********nin ve liderin. *********ninkini gezmis cok steril oldugunu ve organik icerikler kullandiklarini soyluyor proplan hills kalitesinde dedi.

Zeynepker
Zeynepker

2312

Evet güvenilir bir site ben daha önce arkadaşlarım için kullanmıştım son kullanma tarihi ile ilgili şüphelerim vardı ancak bir sorun çıkmadı sizede tavsiye eder

goknur
goknur

18247

Bonacibo yavru kedi mamasi nasil peki kullanan varmi tavsiye edermisiniz

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 5039 Görüntüleme
  • 32 Cevap
  • 2 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80183 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR