Acana Mama Paketi

Gunesyildirimm
Gunesyildirimm

12853 Puan

Arkadaşlar çok fazla acana hakkında başlık açtım ama bu son gerçekten :)


Acana first feast aldım petlebiden 3 paket. 2 paket vakumlu bir şekilde gelmişken bir paketin içinde hava vardı. 2 paketin skt si farklı ama işin garip tarafı sktsi aynı olan 2 paketten birinin vakumu var diğerinin yok :) yani üretimden kaynaklı da diyemedim. Sizce sebebi ne olabilir? Paketi inceledim ama delik falan da göremedim. Hava almış olması tazeliğini etkiler mi, ne kadar etkiler? 1 paketin sktsi eylülde olduğu için önceonu açarım bu hava alanı da ondan sonra açarım ama şuan 1 aylık daha mamam var yani bi 2, 2.5 ay bekleyecek. Mamalar bayatlar mı? Petlebiden aldığım için orijinalliğine güveniyorum ama yine de yanlışlıkla falan patlamış olabilir mi? Daha önce böyle bir durum yaşayan var mı?

5 CEVAP

teddybal
teddybal

123878

Bazıları vakumlu bazıları vakumsuz olabiliyor Acana'da sorun yok yani, daha önce de konuşulmuştu bu. Hangisinin tarihi en yakınsa açıp verebilirsiniz ama zaten en yakın olanın bile tarihi ileriymiş.

cat_expert
cat_expert

12742

Üretim bandı kaynaklı olarak bazen paketler vakumsuz çıkıyor vakumsuz olması içinin hava aldığı anlamına gelmiyor üretim bandında mama doldurulup ağzı kapatıldıktan sonra vakum işlemi olmazsa sadece içerdeki hava kalıyor dışarıyla bir hava teması olmuyor, royal canin, nd gibi mamalarda da durum böyle paketi elinizle sıktığınızda hava kaçağı olmuyor.

Poncimin
Poncimin

116364

Ben de Orijen Cat&Kitten alınca paket vakumsuz gelmişti ama daha öncesinde aldığım Acana paketleri hep vakumlu geliyordu. Orijen ve Acana zaten aynı firmanın markası, ikisi de Champion Petfood üretimi. Ben de Champion Petfood müşteri hizmetlerine bu durumu sordum, başka siteden almıştım ürünü orjinal mi diye emin olmak için LOT numarasını da teyit etmelerini istedim. Hemen geri dönüş yaptılar. Açtığım konuda sonradan gelen yanıtı altta koyu başlıkla paylaşmıştım, buraya da gelen yanıtı aynen paylaşayım.


https://sosyal.petlebi.com/soru-cevap/105215-orijen-paketi-hakkinda-bakabilir-misiniz


Champion Petfood gelen yanıt:


(türkçeye çevrilmiştir)


Merhaba,
bizimle iletişime geçtiğiniz için teşekkür ederiz!


Gıdalarımızı olabildiğince taze tutmak için, ORIJEN ve ACANA folyo astarlı poşetler, dışarıdan içeriye oksijen transferini geçirmez ve bunun tersi de geçerlidir. Torbalar kapatıldıktan sonra oksijen transferi imkansızdır. Torba kapatıldığında kalan oksijen, hava tahliye sistemimiz tarafından dışarı itilen hava miktarına bağlıdır (vakumlu paketlenmez). 


Yiyeceklerin pakete nasıl girdiğine, yiyecek yoğunluğuna ve ortam sıcaklığına bağlı olarak, bazı torbalarda daha fazla, bazılarında daha az hava bulunur. Paketlerimizin bir kısmı vakumlu, bir kısmı vakumsuz görünse de, her poşetteki yiyecekler eşit derecede taze olacaktır.


Ekibimizle de kontrol ettim, bunun bu ürün için gerçek bir lot numarası olduğunu onayladılar.


Daha fazla yardımcı olabilirsem lütfen tekrar yazın.


Saygılarımla, 

Renklipati
Renklipati

140143

Bende aylarca kullandım fırsat fesat hepte petlebi den aldım benimde bazı paketleri vakumlu oluyor du,sanırım üretici firmadan kaynaklı vakumlu olunca çok fazla yer kaplamıyor, petlebi orjinal lik konusunda çok başarılı kesinlikle şüphe duymayın

Gunesyildirimm
Gunesyildirimm

12853

Çok teşekkürler yanıtlar için içimi rahatlattınız, hiç bilmiyordum böyle bir şey olduğunu❤

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 277 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 3 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81951 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR