Kedime Çip Taktırdım Arkadaşlar

Muezzabalim
Muezzabalim

115007 Puan

Arkadaşlar hepinize hayırlı günler bugün kedime çip taktırdım, aynı zamanda kuduz aşısı yapıldı. Toplamda 47,5 ₺ ödedim . Önümüzdeki yıldan itibaren zorunlu olacakmış bilginize. Ve merak ettiğiniz sorularınızı buradan paylaşacağım İnşaEllah.


19 CEVAP

Sezgek
Sezgek

16501

Aynen ne kadar uyguna yaptırmışsınız ben artık veterinerleri. Soyguna çıktığını düşünmeye başladım ben en son iç dışa 250 verdim ve bence çok fazla araştıracağım acaba burda da yapıyorlar mı

Palyaco
Palyaco

218519

Her aşıya goturmemde 200 aliyor bizimki çip ne kadar alır bakalim

Simge Hanım, çipler aşı yaptırmak ile aynı. Sadece iğne büyük ve ucu geniş oluyor iğnenin içinde ince bir çip var onu deri altına aşı vurur gibi ittiriyorlar sadece bundan ibaret, anestezi vs. gerektirmiyor.

bobby34
bobby34

5630

merhaba ben henüz kuduz aşısını ve çipi yaptırmadım 47,5 tl ikisi için çok uygun bir fiyat nerede yaptırdınız ?

Muezzabalim
Muezzabalim

115007

Ben Antalya Tarım il müdürlüğünde taktırdım ,ayrıca iç dış parazit aşısı (damla)burda bir eczanede bulunuyormuş 15₺ gibi bir ücreti var oradaki veteriner sağolsun kendiniz evde uygulayabilirsiniz dedi stronger ve broadline parazit damla markaları üç ay önce veteriner kliniğinde 170 ₺ ye yaptırmıştım bide iki kedimiz var bugün birine çip takıldı diğerine de gidip taktıracağım ikisini kontrol altına alamam diye ben böyle yaptırdım bugün

Anestezi vs. süreçler nasıl acaba? Çok fazla kulaktan dolma bilgiler var.
Genek bir bilgi verirseniz sevinirim.

Sezgek
Sezgek

16501

Allahım telden yazıyorum basım saçma sapan düzeltiyor kuduz aşısıyla birlikte

Warriorsans
Warriorsans

133985

Bizde ilçe tarımda yaptırıcaz şansın zaten çipi var ama belediye takmış onu üstümüze aldırıcaz 25 tlymiş, jelibona takılacak çip o 50 dedi. Kuduz aşısı da 5 10 tl civarı zaten.

meov
meov

10494

biz üç aylıkken çip taktırdık. boynunda falan bir iz, dökülme yada başka bir şey hiç olmadı. aşı olur gibi çipi koyuyorlar. ameliyat gibi değil aşı olur gibi.

Sezgek
Sezgek

16501

Ben de ilçe tarım sağlığı arayıp konuştum küsüz alışıdırlar birlikte 50 dediler ama ben aşı yaptırmıştım o yüzden sadece çip taktıracağım ama ilçe sağlık kuduz dışımda bir şey yapmıyormuş ne yazık ki gidince iç dış parazit alabileceğim bir eczane var mı onu öğreneceğim zaten ben veterinerden alıp evde kendim yapıyorum stres olmasın diye keşke karma aşı da yapsalardı iyi olurdu ama küsüz yaptırmamışlar varsa ilçe sağlığa yaptırabilir 5 lira falan dedi yanlış anlamadıysam

Anonymus683514
Anonymus683514

11855

Ben çip, ilk karma ve (sanırım) ilk iç-dış parazit için 440 TL ödemiştim. Çok uygun yaptırmışsınız. Biraz acıyor ama daha sonra hiçbir sıkıntısı yok.

SIMGECAKIR
SIMGECAKIR

277

ÇİP NASIL TAKILIYOR AYRINTILARINI ANLATIRMISINIZ

basakkbenn
basakkbenn

675

Benim kedim aşırı hassas ve alerjik bir kedi ben ve annem dışında kimseyle anlaşamıyor dışarı çıkınca kriz geçiriyor hatta aşı yaptırdığım yerde tüy bile çıkmıyor artık bunu göze alarak ona zarar vermek istemiyorum zaten evden çıkmıyor.İstanbulda da böyle bir yer varsa görüşmek ve bilgi almak isterim bir de hangi damlaları kullandığınızı yazarsanız çok sevinirim.Kedimin göz göre göre ölümüne sebep olmak istemiyorum bir çip için.

Anestezi veriyoruz demişler yakınımıza. Ben de o zaman yaptırmam demiştim. E o zaman canı acımaz mı? Iğnede bile bağırabiliyor.

CalicoMia
CalicoMia

4593

Ben sadece çip için 150tl vermiştim ne kadar uyguna yaptırmışsınız

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1136 Görüntüleme
  • 19 Cevap
  • 4 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80384 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR