Yardım

ozlemckr
ozlemckr

873 Puan

İyi akşamlar.Bugun başımdan öyle bir olay geçtiki sizlerlede paylaşıp fikirlernizi almak istedim.ısparta denizli arası 2.5saat sürecek bir yolculugumuz olacaktı bugun bellayla.oncelıkle otobus fırmalarını arayarak evcil hayvanla yolculuk edebılme sartlarını oğrendım.kamil koc turızm müşteri hizmetlerinden bebeğimi kafesinde ve uyutulmuş olarak bagaj kısmında tasımanın sorun olamayacagını aktardı.bella 3aylık oldugundan dolayı veterınerı sedapet die bir ilaç uygulamamı söylemişti öncesinde.veteriner eşliğinde ilacı uygulandı sonra otogara geldik otobus saatınden once bella baygınlıkla yarı ayıklık arasındaydı hareket yetenegı azalmıstı sakınlemıstı ama bilinci yerindeydi bu durum benı tedırgın ettı ve yolculuktan vazgecıcekken muavın kızımla ilgileneceğini bır sorun olmayacagını soyledı.bir sekilde otobuse bindim bellayıda bagaja yerlestırdıler.otobus hareket etmeye basladıgında hersey normaldi ve yaklasık 20dk sonra bellanın aglamaları basladı otobus sesı korna sesı bılemıyorum huzursuz oldu cok rahatsız edıcı degıldı aglaması ama bellanın aglamasından daha cok söförün kimin itinin sesi bu köpekmi kedimi ne bu diyerek sert tavrı sonra bana aynı muavının bagajda yedek soforun uyuyamadıgından ve buyuzden benı otobusten ındırmek zorunda kalacaklarını belırtmesı ve ben dahıl diğer yolcuların bu duruma tepkı göstermesi daha fazla ucret odeyıp arka koltukta kızımla gıdeyım dedıgımde yolcuların kabul etmesıne ragmen hala sert bır tavırla gordugum muamele ve sehrın dısında yolculardan sıkayet yokken otobusten indirilisim daha rahatsızlık verıcıydı.bizim günümüzün özeti buydu ve bellayla yasadıgımız ılk kotu tecrubeydı gereklı şikayetlerde bulundum ama daha fazlasını yapmak istiyorum.cunku kızım paylaşımdaki gibi ve anne olarak bundan utanc duyuyorum fikirlerinize ihtiyacım var.


7 CEVAP

Zehramira
Zehramira

4501

Bende bundan sonra kamil koçla seyahat etmem bu nasıl terbiyesizlik özellikle KİMİN İTİ BU dediği yerde kanım dondu nasıl bir kaba birisiymiş böyle bişey denirmi ya pes

zeynepgurgen
zeynepgurgen

114431

Hayretler içinde okudum gerçekten. Kimin iti bu ne demek? Yol ortasında indirmek ne demek? Zaten insanlar mecbur oldukları için hayvanlarıyla bu yöntemle yolculuk ediyorlar. Mecburiyet olmasa kimse hayvanını uyuşturmak, sersemletmek, bagajda kapalı ve tek başına bırakıp ağlatmak istemez. Madem rahatsız oluyorsunuz, madem yol ortasında parasını ödemiş insanları indirmeye yetkiniz olduğunu düşünüyorsunuz o zaman şirket bünyenizde evcil hayvan kabul etmeme kararı alacaksınız. Hem hayvancağızları uyuşturmaya mecbur bırakıyorusunuz hem de yol ortasında indirip insanları çaresiz bırakıyorsunuz. Gerçekten hayret içindeyim.

miasugok
miasugok

12502

Ne yapabilirsiniz bilmiyorum ama kendi adıma size söz veriyorum bir daha asla seyahat ederken kamil koç turizmi kullanmayacağım bu nasıl bir terbiyesizliktir ya:( saldırgan bir cinse sahip olsanız bir nebze hadi uyuyan muavin korktu diyeceğim ama belladan korkmaları imkansız. Hem 2.5 saatlik yolda ne uykusu.

ekimezya
ekimezya

762

Geçmiş olsun şikayet etmek yetmez. Eğer twitter hesabınız varsa oradan bu haberi duyurup yayarak daha fazla insanın tepki göstermesini sağlayabilirseniz belki daha etkili olur. Böyle evcil hayvanlarla seyahatlerde çıkan aynı tarz problemleri daha önce twitter'da görmüştüm, ne kadar çok insan tepki verirse o kadar etkili oluyor, tepki artıyor, o firmalar kullanılmıyor.

ozlemckr
ozlemckr

873

daha beterleri yasanmasin☹️

ozlemckr
ozlemckr

873

Teşekkur ederım ilgine:)

anfrenee
anfrenee

103796

bu nasıl bi terbiyesizlik ?? kemin iti bu neya sizin adınıza cidden çok üzüldüm :( gerekeni yapın bnce yetkili yerlere şikayet edin :)

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 965 Görüntüleme
  • 7 Cevap
  • 2 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80239 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR