Suzionline <3

sahraxfittiko
sahraxfittiko

13144 Puan

https://www.suzionline.com/kedi/ucretsiz-cins-kedi-pesinde-80-yil/
https://www.suzionline.com/kedi/iran-kedisi-ozellikleri-hakkinda-her-sey/
okuyun derim.Fikirlerimiz örtüşmeyebilir ama lütfen fikirlerimize saygı duyalım.Bence güzel yazılar

8 CEVAP

simbakedi
simbakedi

136205

birazdan gelirler cins kedilerle derdiniz ne diyenler :D insanların derdi cins kediler değil, o hayvanlarla kimsenin alıp veremediği yok. sizin bu hayvanları instagramda storyde güzel çıksın diye, eşe dosta hava atasınız diye, sırf görünüşü güzel diye tercih etmeniz. sokaktakileri eve layık görmemeniz, satın almanız, ben mama parası verdim diyip ya da petshoptan parayla alıp ona kurtardım diyerek vicdan rahatlatmaya çalışmanız... her cins kedisi olan böyle değil, böyle olmayan üstüne alınmasın. ama cins kedi diye 4 dönenler böyleler. hepsinin bu yazdığım maddeler arasında olan en az 1 kompleksi var. bu gibi insanlara iğrenç demek dışında kelime bulamıyorum. param var ki alıyorum, bakacak gücüm var ki çiftleştiriyorum, sizin önünüze cins kedi konsa siz de sokak kedisine bakmazsınız vb cümleleri kuranlar da bunlarla aynı kefede.


kedi kurtaran, ona yuva açanla cins kedi diye kendini yırtanlar bir değil. bu kadar çok kedi istiyorsan sokak kedilerine de bakabilirsin. denk düşer cins kedi de sahiplenirsin, ama tek hedefin cins kediyse insan kendini bir sorgulamalı. ama böyle insanlarda zaten vicdan ve mantık diye bir şey olmadığı için bu durumdalar. burada hala var sokak kedisi sokakta beslenir, onların doğası bu diyenler. sizin de doğanız mağaralar, siz niye gitmiyorsunuz?

sahraxfittiko
sahraxfittiko

13144

simbakedi siz haklı olduğunuz için hep linç yediniz... Ama linçlemekle haksız duruma düşüremezsiniz.Bu gerçeği ASLA değiştirmez

Warriorsans
Warriorsans

133985

Çok seviyorum suzionline ı 🤍🤍

Gimlihanim
Gimlihanim

123305

Suzionline ı severek takip ediyorum. Mutlaka okuyacağım bu yazıları da. Teşekkürler paylaşım için 🙏🏻😊

sahraxfittiko
sahraxfittiko

13144

yanlış anlamayın cins olmayan kedilerin avukatı değilim. Bu benim fikrim.

sahraxfittiko
sahraxfittiko

13144

gimlihanimrica ederimm ✌ bu biraz eski yazılarından zor buldum zaten😂😂

Cennet29
Cennet29

123894

Yazılar o kadar doğru ki 🥺 çok güzel bir paylşım. Ama gel gör ki bazı insanlara laf anlatmak duvara anlatmaktan daha zor.

CalicoMinos
CalicoMinos

20466

Ben gerçekten anlamıyorum gıcık oluyorum cins kedi de Allah tarafından verilmiş sokak kedisini de ilaçlar sayesinde cins kedi üretimi başladı yazık günah insanlar güzel diye Tekir sevmeyip cins kedi seviyor gören de sanacak hayvansever . Diyecek sözüm Yok bütün canlıları sevelim.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 684 Görüntüleme
  • 8 Cevap
  • 5 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80620 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR