Köpekçik

goknur
goknur

18247 Puan

Bu aksam esimle yuruyuse ciktik. Yuruyus yolunda yasini bir hayli almis bu tatli mi tatli sevecen goldeni gorduk sevdik ettik bizimle beraber eve kadar geldi. Kulaginda kupesi vardi ama ayni zamanda tasmasida vardi. Eve geldik kedimiz Çıtır'ın 400 gr. Lik dana etli yas mamasindan verdik ve sonra suda koyduk icti. Kedimiz kopegi hic gormeden daha iceride kabarmis :) sinirden kaskati kesilmis. Hissettimi ne :) saldirdi bizede. Biz ilerleyen zamanlarda golden yavrusu almak cok istiyoruz. Bu benim hayalim ama nasil olucak dusunduruyor su anda beni. Sadece kopeklere degil diger kedilere hatta aynada kendini gormeye bile tahammulu yok Çıtır'ın. Boyle bir sikinti yasayan ve cozum uretebilen varmi. Anlasirlarmi daha sonradan ikisi sizce.


21 CEVAP

miasugok
miasugok

12502

Selin yine herzamanki gibi çok düşünceli ve tatlı:) ❤️ Bu arada kediniz çıtırın kendisini aynada görüp sinirlenmesine çok güldüm, çok şeker:) bence de üzmeyin çıtırı, zaten bizim dünyamızın yanında üç günlük dünyaları var, mutsuz olmasın

SelinTuksal
SelinTuksal

118368

Kediniz, bu derece hassasa bunu bile bile bir goldencık almayın bence. Bakın, ben şimdi kömür ile tılsım nasıl anlaşacak onu düşünüyorum. aynı sıkıntıları yaşamanızı istemiyorum.

dollfacepersian
dollfacepersian

132611

Arkadaşlar haklılar ama bence bir hayvan (kedi veya köpek) ile birlikte yaşaması imkansız değil. Burada kedisini hiç bir şekilde minnacık bebekken başka kedi kabul edemeyen bir arkadaş vardı ve maalesef diğer kediyi sahiplenmek zorunda kalmışlardı. Durum o derecedeydi yani. Sonra veterinerden yardım olarak kademeli ve dikkatli bir şekilde başka Bir kedi ile alıştırmaya çalışıldı. Sonuç o kedicik şimdi 3 kedi ile birlikte yaşıyor.Hic anne olmadığı halde onları emzirmeye çalışıp kendi yavrusu gibi davrandığını bizzat sahibinden duydum.
Yani bence sizde yavaş yavaş kademeli olarak kedinize bir köpeği alıştırabilirsiniz bence. Özelikle de bu köpek minik bir yavru olursa çok daha iyi olur bence

Heiter
Heiter

115202

Göknur hanım, bu önemli bir karar. Kedinizin alışma ihtimali düşükse iki hayvan da boş yere gerilmiş olacak ve getireceğiniz köpeğe yeni bir yuva aramak zorunda kalacaksınız.
@dollfacepersian'a katılıyorum fakat kedinizin durumu böyle olmasaydı veya mecburiyet söz konusu olsaydı, söylediği husus geçerli olacaktı bence.
İyi düşünüp tartmak lazım. Keşke bir deneme süreci olabilseydi böyle durumlarda ama olmuyor malesef. Yine de kararınız almaktan yana olursa, son derece sabır gerektiren bir süreç sizi bekliyor olacak. Umarım hem siz hem de kediniz için en hayırlısı neyse o şekilde olur.

dollfacepersian
dollfacepersian

132611

Heiter'e katılıyorum,bence bu imkansız değil ama zor ve iki tarafıda verecek bir durum maalesef. Bende kedim ve başka bir kediye alıştırma süreci uygulamıştim. Çok yavaş ve kademeli olarak geçtik . Kedim ile çok başarılı olduk. Yani diğer kediyi çok sevdi ve ona tepki göstermedi ama diğer kedi çok uğraşmamiza rağmen alışamadı ve artık bizimle kalamayacağı bir noktaya geldik. Yani ilk yorumunda yazdığım gibi çok güze bir sonuçta olabilir , şuan yazdığım gibi kötü bir sonuçta olabilir maalesef. Heiter'e dediği çok dikkatli bir şekilde karar vermeniz gerekiyor. Hatta bu süreç kötü biterse diye köpeği kime vereceğinize kadar düşünmeniz gerekiyor bence.
Umarım kararınız köpek sahiplenmek olursa olabildiğince rahat bir süreç yaşayıp kedili köpekli bir aile olabilirsiniz

Anonymus827062
Anonymus827062

11754

Goknur bence de alma. Evet köpekleri de seviyor olabilirsin ancak çıtır için bu işkence olur. Bunun olmasını ister misin? Onu huzursuz etme;)

goknur
goknur

18247

Tesekkur ederim hepinize yardimci oldugunuz icin :)

miasugok
miasugok

12502

Olcay bey yine yorumunuzla fark yarattınız

goknur
goknur

18247

O yorum yapinca beni kopartiyor zaten :D Caktirmadim sen diyene kadarda caktirmicaktim :)

miasugok
miasugok

12502

İyi bari olcay beyin yorumlarını bu kadar seven tek ben değilmişim çook sevindim :))

goknur
goknur

18247

Hafiften igneliyor ama bir yandanda dogrulari pat diye soyluyor :) baya guluyorum ona :) hele bir tane kedi irki icin yaptigi yorum vardi gozlerimizden yas gelene kadar gulduk ona :)) alem vallahi :))

iselas
iselas

706

Her kedi farklı tabiatta oluyor kesin bir şey söylemek zor ama benim bir tanıdığım var evinde 4 köpek 7 kedi var. Görseniz birbirlerini nasıl seviyorlar kediler köpekleri yalıyor birlikte uyuyorlar.Üstelik hepsi ayrı ayrı bakıma ihtiyaçları olduğu için sokaklardan kurtarılan hayvanlar.Hepsi birlikte büyüyüp alışmış değiller yani birazcık sabır ve ilgiyle her şey yapılabilir bence ama kedinizi en iyi siz tanırsınız bu yüzden en doğru kararı siz verebilirsiniz.

Umarim goknur hanim inceleyecegim:)

goknur
goknur

18247

Tesekkur ederiz :) biraz daha arastiriyim. Ama sanirim onun icin hayallerimden vazgecicem :) ❤

goknur
goknur

18247

Yavru istiyoruz zaten onun herseyine sahit olmak istiyoruz. Veterinere gittigimizde yanindaki yardimcida alisir demisti en fazla 10 gun zahmet ceker sonra alisir dedi. Ama ben onunda psikolojisi bozulsun istemiyorum. Ama vazgecmekte istemiyorum cunku bu gelip gecici bir heves degil cocuklugumdan beri bunu istiyorum. Ve soylediginiz bana yeni bir umut oldu simdi :)

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1584 Görüntüleme
  • 21 Cevap
  • 3 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80120 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR