Ceza Aldırmanın Yolu Var Mı?

Bbgm
Bbgm

2834 Puan

Sokakta hayvanlar yesin içsin diye koyduklarımızı alıp çöpe atıyor yaşlı kadınlar. Artık kavga etmekten bıktım usandım laf anladıkları yok. Neymiş hayvanlar gelirmiş balkonlarına çıkarmış bahçelerine girermiş. Her bir yandan uyuzluk yapıyorlar. Sokakta hayvan gezmesin istiyorlar. Koca sokağı tekellerine almışlar resmen. Bunlara yaptıkları şeyin bedelini hukuki yollardan nasıl ödetebiliriz.

6 CEVAP

Deniz1741
Deniz1741

10927

Yatacak yerleri yok böyle insanların. İnsan bile demek istemiyorum. Yani çok şey söylemek istiyorum da tutuyorum. O çöpe attıklarına muhtaç kalsınlar diyesim geliyor. Hukuki veya şikayet olarak ne yapılır bilemiyorum. Size sabır diliyorum.

gokhansultan
gokhansultan

13926

İnsanlar olarak Dünyayı sadece kendimizin sanıyoruz maalesef. Bu düşünceyle de yüz yıllardır hem doğayı hem hayvanları mahvettik :( Şu an siz yaşlı kadınlarla değil iğrenç bir düşünceyle mücadele ediyorsunuz. Ne yapılabilir bir fikrim yok ama Allah size sabır versin bu süreçte.

Bbgm
Bbgm

2834

Elimde değil nefret doldum artık aylardır. Ne kış biliyorlar ne halden anlıyorlar. Birbirlerini destekliyorlar haklı olduklarından eminler. Birden birikiveriyorlar insanın tepesine. Bedel ödemeleri lazım. Konuşarak tartışarak olmuyor anlamıyorlar. Kanuni bir yaptırım bir şey olmak zorunda. Madem anlamıyorlar hesap versinler. Ama nasıl.

emreck98
emreck98

193

Aynı sorun takıntılı bir adam nedeniyle bizde de var
Apartman çok şükür iyi diyorduk başımıza bela oldu bu adam bir anda
Aylakta olduğu için bütün gün evde zaten neye takacağını şaşırmış geldi bizim kedileri buldu
Bugün mama kaplarını kırmış yaş mamalarını çöpe atmış yine de susuyorum sakin kalmaya çalışıyorum ama o haddini yeterince aşıyor

izmirle
izmirle

10941

Onlara laf anlatmak zordur onlar anca 65 yaş üstü kartlarıyla toplu taşımada bedava seyahat etmenin keyfini yaşarlar

Bbgm
Bbgm

2834

Bu zorbaların yaptıkları yanlarına kaldıkça herşey her hak kendilerinin sanıyorlar. Suç kapsamında yargılanmalarının bir yolu olsa ah bi olsa.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 420 Görüntüleme
  • 6 Cevap
  • 4 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80202 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR