Hayvan Dostu İller Semtler Var Mı?

Seyma6390
Seyma6390

122686 Puan

Aydın'ın Köşk ilçesinde yaşıyoruz 1 buçuk yıl oluyor buraya taşınalı kedilerimiz ve kopeklerimiz var. Burada insanlar biraz insanlar bu yüzden köpek görünce direkt taş atıyorlar kışt diyorlar tekmeliyorlar. Köpeğimi her dışarı çıkarmamda bir olay çıkarıyorlar. Geldiğimizden beri her türlü tacize maruz kaldık en sonunda taşınmaya karar verdik hayvan dostu yerleri araştırıyoruz.

8 CEVAP

Anonymus683514
Anonymus683514

11855

Izmır in çoğu ilçesi, buca vs dahil, çankaya ve yenimahaenin çoğu yeri, yaşayıp insanların hayvansever olduğunu gördüğüm yerler.

Seydagulec_
Seydagulec_

3488

Eğer farklı bi şehir de düşünüyor iseniz kesinlikle Bursa Mudanya'yı öneririm size, sık sık giderim oraya. O kadar sakin ki her sabah deniz kenarında insanlar ellerinde köpekleri geziyorlar herkesin ellerinde mama kedileri besliyor tam yaşanmalık yer kesinlikle.

consina
consina

356

Size uzak kalacak ama kocaeli yahya kaptanda çoğu apartmanda kedi bakılır parklara klübeler koyarlar. Köpekler kumun içinde çocuklarla birlikte yuvarlanır oynar kimsede gelip ay pis pis kumun içinde napıyorsunuz demez taş atmayı bırakın hoşt kışt diyeni sustururlar imkan olsa yaşamak isterim

Deniz1741
Deniz1741

10927

Consina, Kocaeli yahya kaptanda yaşayan biri olarak. Aynen yazdığınız gibi ne eksik ne fazla. Canımız onlar bizim kışt diyeni sustururuz 🌸 Dilerim tüm yerler bu bilince sahip olur.

komurlolis
komurlolis

113309

maalesef her yerde bu tarz insanlar var asla bu dünyanın sadece insanlara ait olmadığını anlayamıyorlar

Warriorsans
Warriorsans

133985

Tam da böyle insanlar yüzünden taşınmaktan korkuyorum. Sokakta yüzlerce cana bakıyorum bulunduğum yerde benden başka 1 kişi bile bakmıyor, zarar veriyorlar. Çok çektim buranın insanından ama ben olmasam o hayvanların durumu ne olur bilmiyorum. 1 yıl kadar taşınmak zorundayım ama bana çok alıştılar hiç gitmeyen devamlı bahçemizde kalan 15 kedi var belki fazlası var azı yok. Onlar ne olucak nasıl bırakıcam bilmiyorum işin kötüsü artık bir bahçe de olmayacak onlar için çünkü evimiz kentsel dönüşümle yıkılacak. Gece gündüz onları düşünüyorum aklım çıkıyor başlarına bir şey gelirse ev yapılırken diye.

NorthNight
NorthNight

16576

Bu genellemeler ne kadar doğru olur bilemiyorum. Koca bir mahalle hayvan dostudur ama sokağınızda bir dengesiz vardır. Bütün gıcıklığını size yansıtır. Ama bunu en iyi emlakçılar bilir çünkü genelde bir bölgeye hakim oluyorlar oradaki evleri satarken kiralarken evcil hayvan varmı yokmu biliyorlar. Bi kaç emlakçıyla görüşün düşündüğünüz bölgelerden en azından kaba taslak bir değerlendirme alırsınız.

Seyma6390
Seyma6390

122686

Hiç Kuşadası ve didim diyen çıkmıyor. Oralar da hayveser diye biliyorum.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 455 Görüntüleme
  • 8 Cevap
  • 3 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80264 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR