Kuşum 2 Yaşında Ama Hala Uçamıyor Ve Kandının Altındaki Tüyler Uzamıyor Sebebi Ne Olabilir

Burhan_4
Burhan_4

752 Puan

Ayrıca kuyruk tüyleride uzamıyor dökülüyor


4 CEVAP

gamzenoel
gamzenoel

1544

geçmiş olsun. kuş ne zamandır sizde acaba? kuşun kanatlarını açıp tüy köklerine bir bakın kanama vs var mı diye? fransız tüy dökümü diye bir hastalık var. o olabilir. kuşun beslenmesine dikkat edin. sebze, yumurta verin sık sık. nekton markasının biotin ve b vitamini takviyeleri var. tüy gelişimine faydası olabilir.

aslihan_e
aslihan_e

128190

Kuş ne zaman size geldi? İlk sahibi kaçmasın diye kökünden kestiyse uzamıyor onların tüyleri genelde. Öyle bir durum olabilir. Yetişkin kuş belli, mutlaka bir sorun var zaten o kısa kanatlarla uçması imkansız. Bir veterinere götürseniz iyi olur ya da kuştan anlayan uzman bir kuşçu muayene etmeli. Stresten de olabilir. Hiç mi uzamadı bu zamana kadar?

Burhan_4
Burhan_4

752

Hiç uzamadı bu zamana kadar kuşun ilk sahibi kesmiş olabilir yavruyken aldım kanama önceden oluyodu artık olmuyor yumurta falan veriyoruz sık sık dediğiniz gibi fransız tüy dökümü de olabilir kanadının altındaki tüyler de uzamıyor.

Halil1985
Halil1985

67

selamlar, sanırım kuşunuz fransız tüy dökülmesi yaşadı. malesef pek tedavisi yok, hayatını kolaylaştıracak önlemlerle çok iyi dost olur. maşallah çok tatlı.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 382 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79902 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR