Mama Güvelenirmi

mypet18
mypet18

1153 Puan

arkadaşlar geçenlerde kuşumun mamısı bitmişti açık mama aldık bir süre sonra baktık havada güvedler uçuşuyor ilk evdeki yiyecekler sandık geçen hafta mamayı koyarken farkettim mamanın içinde güüveler uçuşuyor daha sonra quik mama aldık açık mama alırsak yine böyle bir şey olur mu? Quik mama nasıldır? oda güvelenirmi

4 CEVAP

GirlWolf10
GirlWolf10

307

Ben kedim için Quik denemiştim güzenilir bir marka. Ama bence böyle bir sorun yaşadıysanız bir daha açık mama almanızı tavsiye etmem. ya da aldığınız yeri değiştirebilirsiniz.

deniz_berkan
deniz_berkan

115161

ben bonnie alıyordum gerci hep aynı yerden alıyorum diye bu markayı alıyordum kuş sağlıklıydı tabi su vitamininide alıyordum tüyleri için

Heiter
Heiter

115202

Açık mama almayın bence de. Küçük paketler halinde alıyoruz biz de, açılınca rutubete maruz kalmasını süre olarak azalmak için. Onu da 4 Ekim'de migros, carrefour, kipa gibi marketlerden %50 indirim zamanında istiflemek lazım. Aklınızda bulunsun diye yazdım ;)

miasugok
miasugok

12502

Ya aldığınız pet shopla da alakası var bence mesela açık mamaları upuzun fanusta satanlardan asla almazdım ben olsam. Ama direk paketten satan da var mesela, hem son kullanma tarihini görürsünüz. Bana bi petshopta amca ben 15 kgı üç günde bitiriyorum çok satıyor falan demişti ama arada maksimum 20 lira fark oluyor. Risk almak istemedim açıkçası.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 721 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79853 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR