Sizce Hayvanlara Eziyet Edenlere Ne Gibi Ceza Verilsin ? Ceza Verilsinm ?

potato17
potato17

364 Puan


  • hayvanlara vuranlar
    -Tekme atanlar vs....

15 CEVAP

Cotontzu_Siri
Cotontzu_Siri

127155

Bence dünyada böyle gereksiz insanlara ihtiyacımız yok. Ekosisteme falan da faydaları yok. Boşuna hayatları boyunca yiyecekleri hayvanları, bitkileri öldürmeye; suyu, oksijeni tüketmeye gerek yok. Direkt ölsünler, bence daha çok canlıya faydamız olur.

Cotontzu_Siri
Cotontzu_Siri

127155

İdam

deniz_berkan
deniz_berkan

115161

Ne yaptıysa o cana iki misli aynısı ona uygulansın...

eltarcin
eltarcin

116201

Direk idam.

alasbaydan
alasbaydan

396

Bir kaç yıllığına hapse mahkum edilip bu süreç içerisinde hayvanlara nasıl davranılması gerektiğiyle ilgili seminer verilebilir.

catantalya
catantalya

98

ömür boyu hapis

kediminnos
kediminnos

2382

Ilk once yaptiklarinin 10 kati ona yapilsin sonra tek hucrede omur boyu hapis

Merloli
Merloli

113418

Bence öyle şeyleri yapanlara aynısını yapıp sonra o kişiyi ayılara yedirsinler canlı canlı.

goknur
goknur

18247

Bence en guzeli cok kucuk ve yaramaz bir kedi kopegi egitmesi. Hic bagirmadan cagirmadan sabirla egitmesi. Boylece icindeki merhamet duygusu yeserebilir. Ve ileride bunu cocuklarinda yeni nesilede aktarabilir. Oldurmek veya ozgurluk kisitlamak vahsice seyler. O zaman bizim onlardan bir farkimiz kalmaz. Sahet yasarlarsa yaptiginin gecerli bir sebep oldugunu dusunur.

eltarcin
eltarcin

116201

Onu eğitmek yerine bence yeni nesil eğitilsin.Artık sokaklardaki çocuklara bağırmaktan BIKTIM.Söz geçiremiyorum.Tabii geçirdiklerim de oluyor ama onlar azınlığa giriyor maalesef :(

Bence hayvan hakları ve ekosistem üzerine bir iki saatte olsa ders verilebilir.Büyüklerden çok çocukları eğitsek daha yararlı olur bence.

ursaminor
ursaminor

116511

Endüstri yüzünden es geçiliyor.
Dünyada çok büyük bir et endüstrisinin döndüğünü unutmayın. Bir hayvanı öldürmek suçundan bir kişi suçlu bulunursa; ve bu hayvan mal olarak kabul edilmeyip, gerçekten bir birey olarak kabul edilirse, o zaman her gün kesilen inekler, koyunlar, domuzlar, tavuklar, hindiler, tavşanlar, ördekler, geyikler ve daha niceleri yüzünden koca bir endüstrinin tamamının katil olarak damgalanması ve cezalandırılması gerekir. Sonuçta çiftlikte yetişse bile bunlar canlı değil mi? Bu durumda dünyanın ekolojik olmasa da ekonomik sistemi çok büyük zarar görür. Ekonomi çökerse o dizilerde izlediğiniz, kitaplarda okuduğunuz distopyalar gerçek olur.
Dünyanın düzeni öylesi lanet bir sisteme oturtulmuştur ki bu sistem artık kişiler tarafından değil organik hale gelmiş olan sistemin kendisi tarafından yönetilmektedir.
Ama bu demek değildir ki çözüm yok.
Canavarca davranış kesinlikle cezalandırılmalı ve bu cezalar mümkün olduğunca caydırıcı olmalıdır. Çocukların işlediği suçlarda ise çocuklara eğitici cezalar verilirken, ailesine de caydırıcı cezalar verilmelidir ki aile de önleyici unsur olsun. Gönülden geçenler bunlardır. Ama gerçekler çok farklıdır. Ne yazık ki... :(

Mehtaptuna
Mehtaptuna

2271

Bence direk benim elime versinler.

Hayvanlar konuşamadıkları için mi es geçiliyor bu cezalandırma işlemi? Onların canları yanmıyor mu zannediliyor kendilerini ifade edemedikleri suç duyurusunda bulunmadıkları için mi ellerini kollarını sallaya sallaya geziyor bu caniler. Kesinlikle ömür boyu hapse mahkum edilmeliler. Sonuç olarak insan veya hayvan bu direk cana kastır arkadaşlar sesimizi çıkarmazsak o savunmasız canlara kimse sahip çıkmayacak

SelinTuksal
SelinTuksal

118368

Duymak istediğinize emin misiniz? Ben pek sanmıyorum...

eltarcin
eltarcin

116201

Yetmedi yaptıkları birde Erzincanda ki olay çıktı.Allah bilir günde kaç hayvan işkence görüyordur :( :( :(

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1113 Görüntüleme
  • 15 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79853 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR