Kediniz Nerede Yatıyor?

Sdyaz
Sdyaz

256 Puan

Kedim taşıma çantasının içinde polar üzerinde yatıyor. Geceleri kapıyı kapatıyoruz biraz huysuzlanıyor ama uyumaya devam ediyor gece yanıma yatarsa onu yataktan düşürmekten veya benim çok dibime girmesinden korkuyorum (astımım var) ama taşıma çantasını kapatınca miyavlamalarına dayanamıyorum. Kapıyı açık bıraksam gece yatağa gelir mi sizce? Siz beraber mi uyuyorsunuz?

16 CEVAP

Canandisli
Canandisli

111691

Eziyet etmeyin hayvancagiza tasima kutusunda nasil kapali birakabiliyorsunuz kedinizi tum gece anlamiyorum astiminiz varsa uyudugunuz odaya sokmayin veya kedi yatagi yapip alismasini saglayin tum gece kutuya kilitli birakmak nedir ya "huysuzlanir" tabii

Canandisli
Canandisli

111691

Bir de tirmalamamasi icin ne istedigini sormussunnuz bence siz sabahlari caniniz istediginizde sevebileceginiz geceleri sesini kisabileceginiz dogal olan huylarini degistirebileceginiz bir kedi istiyorsunuz oyuncak kediler daha iyi bu konuda bence bir dusunun

Sdyaz
Sdyaz

256

Arkadaşlar yorumlar için teşekkürler danışmak için buraya yazdım linç yemek için değil benim uyku düzenime göre hareket etmiyor zaten hayvan istediği yerde istediği zaman istediği şekilde kucakta koltukta canı nerede isterse uyuyor sadece geceleri ona zarar vermemek adına mamasını suyunu tuvaletini hallettikten sonra kutuya koydum iki gecelik bir şeydi (ağlasaydı,çırpınsaydı koymazdım) bu gece kapalı yatmayacaktı,ben tavsiye almak için yazdım buraya birlikte uyumak yanlış bir karar olur mu diye başka bir odaya çıkarmam şu sıralar mümkün değil çünkü.

Sdyaz
Sdyaz

256

İyi de ben bizi tırmalamasın dedim mobilyaları falan tırmalamakta özgür. Eve geleli iki gün oldu o yüzden kapalı yatıyor eziyet etmek isteseydim açlıktan ölmek üzereyken sokaktan sahiplenmezdim.

martha
martha

13132

hayvan sizin uyku düzeninize göre hareket etmek zorunda mı? siz uyurken kilitlenecek siz uyanınca açılacak öyle mi?

kediminnos
kediminnos

2382

Tasima kabina koymak mantikli degil pek. Kediler geceleri daha hareketli olur tam aksine. Yattiginiz odaya almayin baska bi odaya koyun onu

Astiminiz var ilerde sikinti yasarsaniz kediyi sahiplendirmeye calisirsaniz alacak birini bulamazsiniz yavruysa size alismadan sahiplendirin bence tamam kedileri seviyor olabilirsiniz ama ikiniz icinde soyluyorum katilirsiniz katilmazsiniz dusuncelerime bilemiyorum karar sizin tabi ki

kernelpanic
kernelpanic

238

bakamiyorsanız -ki yazdiklarınız bakamadiğinizi gösteriyor- acilen kediyi bakabilecek birine sahiplendirin. yazıktır, ayiptir, yaptığınız eziyet resmen.

kedilikizzz
kedilikizzz

114984

Kedi en ufak bir rahatsız olduğunda zaten kakkıp rahat edeceği bir yere gidiyor merak etmeyin kolay kolay ezemezsiniz. 1,5 aylık fln değilse tabii. Astımınıza çok zararı olmuyor. Bnm de astımım var ve kedi boynumda uyuyarak büyüdü resmen. Nefesimle alakalı hiçbir sıkıntım olmadı.

goknur
goknur

18247

Ben simdi sunu anlamadim. Yaninizda yatirmak sizin sagliginizi tetiklemiyor dimi?

Sdyaz
Sdyaz

256

Çok sokulmadığı sürece etkilemiyor tabi ki ama ben daha çok onun için endişeliyim yanımda yatarsa düşer mi ezilir mi kestiremiyorum şu an kendi kendine yatıyor ama gece kalkıp gelir mi bilmiyorum işte.

Misha3007
Misha3007

69

O zaman şöyle izah edeyim kedi yatağa gelmek isterse ayak ucunuzda yatar. Ama ona köşede bir yere minder yada polarını koyarsanız ve üstüne gün içinde alıştırmak için koyarsanız da zaten yatağınıza da hiç gelmeyecektir. Bu arada odada durduktan sonra ha kafeste durmuş, ha yatakta eğer astımınız için sorun olacaksa hepsinde olur. Ama benim bildiğim çok etkilemediği. Dr'unuza danışın ve sorun yok derse de bırakın nerde istiyorsa orda yatsın. Zaten bir iki haftaya ikinizde birbirinize alışacak ve koparmayacaksınız. Hayvan sahiplendiniz ve artık bir çocuğun annesisiniz. Ve onun bakımından, konforundan, hatta mutluluğundan ömür boyu siz sorumlusunuz. İnşallah herşey yolunda gider. Bir kedi insanın en sadık dostudur sizi karşılıksız sonsuz sever. Kediler uğurludur, negatif enerjiyi temizler, şifacıdır onları üzmediğiniz sürece.

alasbaydan
alasbaydan

396

Sanırım ilk kedi bakışınız :) tavsiyem kedinizi kapatmayın, çünkü onların da psikolojisi olduğundan dolayı bazı şeylerden etkilenebiliyorlar. Geçenlerde pek bilmediğim bir yerdeydim, bu yüzden kedimi kafesine koydum ve arkadaşıma emanet ettim, 5-6 saat geçtikten sonra döndüğümde bana hiç pas vermiyordu, birkaç gün bu durum devam edince bir uzmana danıştım ve alışılmadık bu tarz kısıtlamaların kediler için zararlı olduğunu öğrendim. Bir süre sonra kedinizin kötü etkileneceğini düşünüyorum. Yanınıza yatmasını istemiyorsanız kedi yatağı alarak odanın bir kenarına koyabilirsiniz, masrafsız olsun diyorsanız bir yastık da aynı işlevi görecektir.

Sdyaz
Sdyaz

256

Bence taşıma çantası konusu yanlış anlaşılmış ilk iki gün sadece orada yattı çünkü yatağı hala gelmedi polar minderin battaniyelerin üstünde uyuyordu ama evet çantadaydı. Zaten yatak şu an köşede ve bir deri bir kemik olduğu için ilk gecelerde taşıma çantasına girmişti bu kadar. 2 aylık olduğu için rahatsız olur da kalkıp yataktan gidemez diyeydi.

goknur
goknur

18247

Ben size bizzat her gece yasadigimizi anlatiyim. Benim kedim her gece bizle beraber yatakta uyur. Bazen kapayi kapatiriz dalginlikla ac geleyim diye ses yapar tirmalar hemen acariz ayak ucumuza yatar. Ben cok dis seslere duyarli uyurum tilki uykusu var bende ama esim top atsaniz uyanmaz uyur. Ben hareket ettigimde uykuda ona degersem yorganin altindan onu hissedersem eger hemen uyanirim ona rahatsizlik vermemek icin bakarim.nerde diye ona gore yatarim. Ama esim.oyle degil o bir doner yorganida cektigi icin citirida yuvarlar yorgan uzerinde o hic istifini bozmaz yuvarlandigi yerden uyumaya devam eder. :D eger uykuda yanlislikla vurduysa ona o onuda anlar gercekte yapmadigini hemen onun ayak ucundan kalkar yatakta onu rahatsiz edemiyecegimiz bir koseye yatar. Bu konuda ozgur her konuda ozgur gerci. Disari cikmak haricinde caninin istedigi gibi takiliyor hicbisey icin zorlamiyoruz onu. Eger onu farkli yerde yatirirsaniz araniza mesafe girer benden soylemesi. Biz sofraya tabak koyuyoruz onun icin. Ayni seyi mama kabindan yemiyor bizle beraber yemek istiyor diye

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 7678 Görüntüleme
  • 16 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80384 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR