Kedi İçin Sakinleştirici

toleii
toleii

1926 Puan

Merhabalar
Bayram dolayısıyla şehir değişikliği yapıyoruz, daha önce kedimle yolculuk yapmıştık fakat çok huzursuz ve agresif oluyor yaklaşık 8-9 saat süren bir yolculuk olacağından dolayı kedime sakinleştirici vermeyi düşünüyorum. Sizlerin önerdiği markalar olursa veterinere danışıp almayı düşünüyorum.

6 CEVAP

Anonymus683514
Anonymus683514

11855

Vermeyin, işe yaramıyor, hayvanın metabolizmasını bozduğuyla kalıyor anca

Esrakaya12
Esrakaya12

3929

Catnip var aktarda kedi otu diye geçiyor ben kaynattım şişeye koydum bazende direkt ot olarak veriyorum 5 saniyede sakinleşiyor

muffinthecat
muffinthecat

2532

Yolculuğa çıkarken veteriner sakinleştirici şurup vermişti. Asla işe yaramadı. İşe yaramadığı gibi bebeğimin sindirim sistemini de bozdu. Sürekli gaz çıkarmasına sebep oldu🤦🏻‍♀️

sebileve
sebileve

5259

yardım lazım, kedimi veterinere götürmem gerek, dışarı cıkardıgım anda korkudan nefes almadan myavlamaya başlıyor , kalpten gidecek diye korkuyrum, panik oluyor malesef , bana sakinleşitirici hap sprey damla v.s ne önerirsiniz?

Cennet29
Cennet29

124614

Pet labs 'anti stress' kesinlikle herkeste bulunması gerek. Kedileri birbirine alıştırmak isteyen evini değişen yada yolculuklarda her stres anında kullanın görün.

blue_hpood
blue_hpood

128941

https://sosyal.petlebi.com/soru-cevap/166183-sedapet-yolculuk
şuraya önerilerimi yazdım, bakabilirsiniz. benimki de aynı şekilde yolculuklarda agresifti, şimdi gıkı çıkmıyor, hiçbir şey de kullanmıyoruz. kutusu sürekli açık olmalı, sıcak bir yerde değilseniz ve dışarıyı izlemekten rahatsız oluyorsa örtü kullanın. yolculuğa çıkmadan bolca yorulması lazım.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 348 Görüntüleme
  • 6 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 90.965 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR