Petshop Açmayı Düşünüyorum

TarcinBey
TarcinBey

13649 Puan

Okulu yarim bıraktığım için ve seveceğim bi iş yapmak istiyorum. Ve bende biraz araştırdım petshop açmayı düşünüyorum. Tabi belki 2 sene belki 5 sene içinde bunlar belli seyler değil ama fikrinizi almak istedim. Sizce nasıl bi iş veya petshoplari nasıl buluyorsunuz ne istiyorsunuz vs. (Cins hayvan satımı olmicak)

18 CEVAP

kedilikizzz
kedilikizzz

114984

Her marka mamanın olmasını istiyorum ben mesela. Kediler köpekler ve diğer evciller için vitaminlerin ilaçların da bulunmasını istiyorum. İnternette bulabilceğimiz çoğu şey olmalı bence. Mesela acil almak gerekiyo. İnternetten malum hemen gelmiyor. Bu tarz olmalı. Genelde avmler ve büyük büyük petshoplat dışındaki yerlerde yalnızda kuş ve balıkların tüm ihtiyaçları oluyor. Kedi köpek olmuyor. Bu tarz yaparsanız farklı olursunuz.

ilkmssmz
ilkmssmz

2418

Sadece cins değil hiçbir türlü hayvan satımı olmamalı, balık vb. hariç. Çünkü onları sokaktan sahiplenme imkanımız yok. Onun dışında evcil hayvan malzemeleri, aksesuarları vb. ihtiyaçlar için güzel bir alternatif. Yolunuz açık olsun.

çeşitlilik önemli benim için. birçok şeyi internetten almak zorunda kalıyoruz. kuru mama olarak brit care kullanıyoruz, bulunmuyor. ayrıca ödül mamaları da hiç bulunmuyor gimcatin çubuk şeklinde olanları hariç.

DogaM
DogaM

1045

Zaten satmayacağını söylemiş siz hala satma diyorsunuz. :P
Konu sahibi. Satmayacağınızı söylemişsin ama bence sahiplendirme yapın. Sokaktaki yavru kedileri vs.

TarcinBey
TarcinBey

13649

SabriyeOktay genel olarak mi dedin hayvan satımıyla ilgili mi bilmiyorum ama genel olarak dediysen sonuçta mama almakta bi ihtiyac ve bu yüzden petshoplara ihtiyaç olduğunu düşünüyorum ben. Ve genel olarak cevapliyim petshoplarda cins hayvan satımı yapıldigi için zaten direk öyle dedim kuş balık satımında düşünmüyorum ve evet diger petshoplardan farklı her marka her urun vitamini vs bulunabilir ve mümkünse veteriner anlaşmasıyla
basit ilac da bilunabilir

YeldaGecgil
YeldaGecgil

256

Evet katılıyorum ben de hayvan satmayın yazık günah bizi de parayla satsalar hoşumuza gitmez. Her zaman sokaktan sahiplenin

Bence hayvan satmayip sahilendirin dükkan acarsaniz

Mehtaptuna
Mehtaptuna

2271

Çok iyi olur ben mama bitince bir saat yol gidiyorum bulunduğum ilçede hiç petshop yok mesela akvaryum ve Kuşçu var kedi köpekleri bu ilçede hiç düşünen olmuyor.

Hayvanlar üzerinden para kazananlar ahirette bunun cevabını veremeyecekler zaten o yüzden hayvanlar üzerinden para kazananlara karşıyım . Buzum duygularımızın olduğu gibi hayvanlarında duyguları var. Bunun günahı ve vebali çok yüksek .

ilkmssmz
ilkmssmz

2418

Sayın DoğaM, cins hayvan sayılmayacaktır diyor, hiç bir şekilde hayvan satışı olmayacaktır demiyor ben yanlış anladıysam kusura bakmasın konu sahibi ben öyle anladım.

DogaM
DogaM

1045

@ilkmssmz
Bence cins hayvan satılmayacak demesi yeterli. Gidip tekir kedi satmaya çalışacağını zannetmiyorum.

Ben genel olarak söyledim satanlar üstüne alınabilir.

zeynemila
zeynemila

2985

Guzek bir karar

Sdtgkdm
Sdtgkdm

277

Tekirin de cinsleri var sayın DogaM, ki satanlar da var :)

emrezrtrk
emrezrtrk

13605

Kocaelide oturuyorum bizim burada bir tane petshop var orda hic hayvan sayılmıyor balık bile o veterinere ödül verildi

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1280 Görüntüleme
  • 18 Cevap
  • 3 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79822 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR