Kuşlar Genel Konular

Hasretbostn
Hasretbostn

356 Puan

Arkadaşlar benim muhabbet kuşum vardı o 3 gün önce öldü alalı 6 yıl oldu ve dediğim gibi öldü birde sevda papağanım var onlada çok iyi anlaşıyorlardi muhabbet kuşum ölünce yalnız kaldı ama ilgiyi eksik etmiyorum yalnız kalmasin diye hep yanındayım korktuğu için sevdirmiyor ama yinede ilgileniyorum üzülmesin diye peki alisirmi zamanla tek kuş olarak yasamaya?

5 CEVAP

miraytas
miraytas

15709

Alışır muhtemelen ama durumu gözlemleyin derim. Kuşların depresyonu maalesef çoğu hayvandan daha kötü oluyor. Bizimkinin de iki eşi öldü. Ekstra ilgi göstermek gerekiyor.

Superisi814
Superisi814

125092

Arkadaşımın iki muhabbet kuşu vardı ve teki ölünce , yaşayan depresyona girdi.
Ayna, fazla ilgi fayda vermeyince bir tane daha aldılar.
Her kuş aynı olucak diye bir şey yok , halini gözlemleyin, takip edin.Surec gösterir size cevabı sanırım

gamzenoel
gamzenoel

1544

başınız sağ olsun. kuşlar kedi köpek gibi çok değiller. doğada sürü şeklinde yaşadıkları için yalnızlık pek uygun değil kuşlara. o yüzden eşleri ölünce kötü etkilenebiliyorlar. kaç gramcık canları var zaten, üstüne de stres eklenince zor olabilir. o yüzden bol bol ilgi gösterin, bol bol uçsun. sebze meyve tüketimine ağırlık verin. eğer durumu iyiyse, yiyip içip ötmeye devam ederse tek takılsın ama durgunlaşırsa yanına anlaşabileceği bir arkadaş iyi olur.

Hasretbostn
Hasretbostn

356

gamzenoel: muhabbet kuşum ölünce diğer kuşum pek durgun değildi normal ve herzamanki enerjisinde ve ötüyor bol bol ucuruyor hergün

Kero22
Kero22

1699

kuşlar birbiri ile çok iyi anlaşmış ve birbirini arkadaş bellemiş ise öldükten sonra sağ kalan depresyona girebilir pek konuşmuyor veya önceden yaptığı hareketleri görüyorsanız bir veteriner ile görüşebilirsiniz

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 375 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 78293 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR