Köpek Sahiplendirdik

Raubeyaz
Raubeyaz

9172 Puan

Pazar günü Ares'i sahiplendirdik, evde bakma şartı ile. Alan kadın gelene kadar çok düzgün konuştu evde bakacağız dedi fakat alıp gittikten sonra ters ters konuşmaya Aresi Bahçe ye bıraktığını söyledi. Evde yer hazırlayana kadar bahçede bakacakmış hanımefendi sanki 1 tane odaya boya badana yapacak, 5 Dk bile sürmez yer hazırlamak. Köpeği verdiniz bitti diye de saçma sapan konuştu, her dakika bize cevap vermek zorunda değilmiş. Oysa tek sorduğumuz eve aldınız mı oldu. Bende dayanamadım yazdım engelledi, yalan konuşmaya başladı hemde. Gerçekten verdiğimize sözleşme yapmadığımıza bin pişman olduk gidip alacağız geri.


16 CEVAP

Raubeyaz
Raubeyaz

9172

Başardık petlebi ailesi :)
Kadın sosyal medya hesaplarına yorum yapılınca müşteri kaybedeceğini anladı ve pes etti bugün gelin alın köpeği dedi
Destek verenlere teşekkür ederim

Muezzabalim
Muezzabalim

115007

Sırf bu dengesizlere denk gelme korkusuyla sahiplendiremiyorum kedilerimi ben de . İnsanlar neden böyle anlamıyorum alana kadar gayet iyiler sonra çirkefleşiyorlar. Yazık . Umarım en kısa zamanda geri alabilirsiniz. Yoksa böyle insanlar heder eder o canı.

aslihan_e
aslihan_e

128383

Onların amacı bahçeye köpek almakmış demek ki. Evde bakacağız diye yalan söylemişler. Önce sekreter ayağına cevap veriyor, sonra birden kendi yazmış oluyor. Sekreter insanlara böyle mi cevap verir... Bahçede bakacaksan yalana dolana ne gerek var, git o şartlara alışmış köpek al. Cinsi için aldılar büyük ihtimalle.

Raubeyaz
Raubeyaz

9172

Ayça Turan The Beauty Room & Uzman Estetisyen Ayça Turan Güzellik Merkezi


Google da aratın instagram hesabı falan var yorum yazıp müşterilerine gerçek yüzlerini gösterelim

Raubeyaz
Raubeyaz

9172

Aldı getirdi erkek arkadaşım, gittiğinde oto tamirde zincirle bağlamışlar güya bizden bekçi köpeği olarak almışlar!
Toplamışlar 10 tane 30 yaşlarında adam. Erkek arkadaşım benimle tek gitse köpeği de vermezlerdi olay da çıkardı. Ters ters konuşup bizi şirkete hakaretten şikayet edeceklerini söylemişler. Ares şuan sağlık olarak iyi gibi ama eve geldiğinde direkt banyoya soktuk, oto tamirde çamur is pas olmuş hep. Çok yorgun ve solgun duruyordu. Ayrıca ishal da olmuş, yazdık sorduk ne yedi dıye benimle muhattap olma kardeşim diye ters cevap verdi. Yarın enerjisi yerine gelir inşallah, normalde ne yaparsa yapsın bitmeyen enerjisi vardı.

Raubeyaz
Raubeyaz

9172

Alabiliyorsanız alın vermeyeceğiz dediler, adlı yollarla devam ederdik ama erkek arkadaşım kaba kuvvete başvurmayı tercih ediyor

aslihan_e
aslihan_e

128383

Aaa satmak için almışlar demek ki. Hemen şikayet edin. Özellikle şu günlerde kaçak hayvan satışlarının önüne geçilmeye çalışılıyor. Güzel bir ceza alsınlar. Mesaj varsa delil olarak kaydedin. Yoksa mesajla "5 bine sattınız öyle mi" falan deyip onaylamalarını sağlayın.

aslihan_e
aslihan_e

128383

Bence siz polisle gidin. Köpeğimizi geçici olarak verdik ama işkence etmelerinden şüphe duyuyoruz bize göstermiyorlar deyin. Polise desinler bakalım 5 bine sattık diye.

Superisi814
Superisi814

125092

Merhaba,
Paylastiginiz fotoğrafı okuyamıyorum.
Bu gözler kedi sahiplenmeye geldiğinde köpeğe tekme atmaya çalışan insana kadar ne saçmalıklar gördü.
Bence köpeği satmamislardir, kaba kuvvet sinirle söylenen bir şey.
Aklıma yurtdışında kötü bakılan köpekleri çalan , hayvan Robin Hoodlari geldi.


Köpeğinizi polis eşliğinde geri alın.

Gunesyildirimm
Gunesyildirimm

12853

Şaka gibi ya... biz kedimizi böyle şeyler hakkında çok bilgisi olmayan birinden sahiplendik. Sadece ilk bir kaç gün fotoğraf atar mısınız dedi attık. Sonra hiiiç sormadı. Ama biz yine de hala tatlış bi fotoğrafını çeksek "dur eski sahibine de atalım merak ediyorlardır" diyoruz... gerçi belki güvendiği için sormuyordur ama bu devirde kimseye güven olmuyor düzenli olarak fotoğraf istenmesinin sebebini çok iyi anlıyorum ve kedisini sahiplendiğim kişiye de asla hayır demem. Para vs olayları ayrı şaşırtıcı zaten insanların hala hayvanları satın alması çok garip geliyor. Siz köpeğinizi alabilmişsiniz umarım sonraki sahibi ona çok iyi bakar şans yüzüne güler. Ve dilerim şuan kötü şartlarda bakılan tüm canlılar da bir gün kurtulur :(

Superisi814
Superisi814

125092

Hepimizin gözü aydın olsun 😉En çok sizin ve o canın 😊


Bir anlamda örnek teşkil etti yaşadığınız , kiminin derdi kimine devadır..Petlebi üzerinden kimlere yol gösterici, cesaret verici olur kimbilir..
Yeniden geçmiş olsun.
Nasıl iyi mi ?

Raubeyaz
Raubeyaz

9172

Kardeşi erkek arkadaşıma kusura bakmayın veremeyiz demiş.

Muezzabalim
Muezzabalim

115007

Aman kaba kuvvetle çözülmez hakliyken haksız duruma düşersiniz. Mesajlar duruyorsa farklı yollarla deneyin.

Raubeyaz
Raubeyaz

9172

Adalet bir işe yaramıyor adresleri var almak kolay olacak

Raubeyaz
Raubeyaz

9172

Şaka gibi 5 milyar getir al köpeği başkasına sattık diyorlar

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 862 Görüntüleme
  • 16 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80663 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR